- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
Erre én is kíváncsi lennék. Tekintve, hogy nem sokkal a megjelenés után lőtték le őket, nekem az a tippem az, hogy a Pre-Sequel volt egy utolsó nagy, próba nekik. Kaptak egy nagy címet, amivel most önállóan megmutathatták mit tudnak. A Pre-sequel jó lett, de nem kimondottan jó, az eladások tekintetében sem lett szerintem olyan jó a játék, legalábbis abból kiindulva, kb. hány embernek van beregisztrálva steam-re. Szóval a nagy kiugrás nem sikerült, úgy jött a bezárás már elkerülhetetlenül. Arra lennék nagyon kíváncsi, hogy a nem re-spawn-oló boss-ok kiknek volt az ötlete...kurva nagy öngól volt az engame hiánya. A mútkori patch-el ugyebár egy csomó boss-t már a Gearbox tett ismét elérhetővé, a legútóbbi nagy frissítéssel a big Opha is re-spawnoló lett..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest