Hirdetés
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Okos?telefon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- bitpork: Ha Isten létezik...
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Azért kérdezgetek itt mert 1. melóba van időm. 2. fórummániás vagyok?

Azért van rengeteg tapasztalatom játékok terén. Nagyjából átlátom a dolgokat, csak ilyen finom részletek érdekelnek.
A badass tokenek is érthetőek voltak számomra, csak azt hittem, hogy a +statokon felül van jelentőségük. Ennyi. Így már értem a dolgot. Úgy csinálom, hogy míg melózok addig kérdezgetek ami eszembe jut, aztán ha hazamegyek és lesz időm akkor nyomom. Előre felkészülök a dolgokra, hogy gyorsan haladjak
. Most folyamatosan azon kattogok, hogy folytassam e Psycho-val. Mert nem akarok meleezni, és tudjátok, így látatlanban nem tudom elképzelni mennyire lesz használható rangedként. Oké ott vannak a talentek, de gyakorlatban még nem ismerem őket így nehéz. (#10161) tibee77 írta, hogy jó lesz rangednek is. De kicsit gyanús, hogy mikor rákerestem youtube-on, szinte csak melee buildet dobott ki 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3998, 100% Akkumulátor
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A badass tokenek is érthetőek voltak számomra, csak azt hittem, hogy a +statokon felül van jelentőségük. Ennyi. Így már értem a dolgot. Úgy csinálom, hogy míg melózok addig kérdezgetek ami eszembe jut, aztán ha hazamegyek és lesz időm akkor nyomom. Előre felkészülök a dolgokra, hogy gyorsan haladjak