- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
-
LOGOUT
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A legnagyobb bajom a balansz résszel volt/van, nincsenek célzási nehézségeim.
Mint azt fentebb is írtam, néhány rész indokolatlanul nehéz pár fontosabb jelenethez képest. A rabid stalker is csak addig volt gond, míg nem adott egy normális fegyvert. Pár napja írtam mekkora pechem volt, hogy nem dobott el korróziós snipert. Akkor az első olyanra egészen fridge-ig kellett várnom... Vagy egy másik példa: ma rávettem barátosnémat, hogy üljünk le játszani. Ő mechrot választotta én sirent. Eljutottunk a frostburn canyon-ig és minden fegyveres ládában pisztoly volt, illetve pajzs/gránát. Elvétve előfordult shotgun is. Mivel volt neki 57 kulcsa így nyitottunk pár ládát. Javarészt mondanom sem kell mik voltak benne (ráadásul milyen sz*rok). Egyszer összejött egy használható ar és egy sniper szerencsére, de ez akkor is röhejesen gyenge eresztés ennyi játék után.
Egyébként tudnátok ajánlani vmi jó buildet a két fenti karakternek? Őt inkább olyan érdekli amiben a robot dominál, ha va egyáltalán olyan. Nekem mint sirennek igazából mindegy, a lényeg, hogy jól kiegészítse a másikat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen NAS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Samsung kuponkunyeráló
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 5
- Elektromos cigaretta 🔞
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- További aktív témák...
- Samsung 4GB DDR4 laptop memória (2400 MHz) eladó ( 10 db )
- Xbox one 500Gb fat kinecttel és 8db játékkal
- ERŐMŰ! Dell XPS 9570 - 15,6" 4K IPS touch / i9-8950HK / 32GB DDR4 / 1TB NVMe SSD / GTX 1050 Ti 4GB
- Turtle Beach Stealth Ultra Xbox PC kontroller kijelzős Bluetooth app vezérelt controller mint az új!
- 512 Gb samsung NVME SSD 100/100
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4379, 100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mint azt fentebb is írtam, néhány rész indokolatlanul nehéz pár fontosabb jelenethez képest. A rabid stalker is csak addig volt gond, míg nem adott egy normális fegyvert. Pár napja írtam mekkora pechem volt, hogy nem dobott el korróziós snipert. Akkor az első olyanra egészen fridge-ig kellett várnom... Vagy egy másik példa: ma rávettem barátosnémat, hogy üljünk le játszani. Ő mechrot választotta én sirent. Eljutottunk a frostburn canyon-ig és minden fegyveres ládában pisztoly volt, illetve pajzs/gránát. Elvétve előfordult shotgun is. Mivel volt neki 57 kulcsa így nyitottunk pár ládát. Javarészt mondanom sem kell mik voltak benne (ráadásul milyen sz*rok). Egyszer összejött egy használható ar és egy sniper szerencsére, de ez akkor is röhejesen gyenge eresztés ennyi játék után.