Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
2 megoldás: 1 a claptrap előtt kimented a savegame-t,2.ott a willowtree,és többet nem izgat a dolog...
egyébként az átlagembernek pl.nem hinném,hogy 10 fegyó+a 4 slotos ne lenne BÁRMIRE elég
szerintem még a fele is...a többi csak a gyűjtőszenvedély kérdése,mert úgysem fogja csereberélni.ráadásul túl kevés az "univerzálisabb" fegyver,ami jó közelre-távolra,kicsire-nagyra,jobbára kimerül a dolog a revolverekben szerintem,mellé esetleg mondjuk valami jó kis smg,esetleg rifle,1 jobb rakétavető(bár akkorát sebeznek majdnem a revolverek is...),ami az új dlc óta jó még,az a glob és a flaregun,az új savas/tüzes eridiánok...amik ugye lőszertakarékosak és brutkó elementál.de pl.shotit sose használtam...kicsi sebzés aránylag,de azt is csak közvetlen közelre adja le,elementálosan gyengék.sniper meg azért nem kell,mert egy full zoom-os revolver is üti mindenben,sőt elementállal sebzéssel nagyon...talán az új 500% critical-os jó...de az meg nem elementalos,úgyhogy... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Videó stream letöltése
- Építő/felújító topik
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Óvodások homokozója
- Diablo IV
- Android szakmai topik
- Macska topik
- További aktív témák...
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 13" M1 8GB / 256GB ezüst
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egyébként az átlagembernek pl.nem hinném,hogy 10 fegyó+a 4 slotos ne lenne BÁRMIRE elég
szerintem még a fele is...a többi csak a gyűjtőszenvedély kérdése,mert úgysem fogja csereberélni.ráadásul túl kevés az "univerzálisabb" fegyver,ami jó közelre-távolra,kicsire-nagyra,jobbára kimerül a dolog a revolverekben szerintem,mellé esetleg mondjuk valami jó kis smg,esetleg rifle,1 jobb rakétavető(bár akkorát sebeznek majdnem a revolverek is...),ami az új dlc óta jó még,az a glob és a flaregun,az új savas/tüzes eridiánok...amik ugye lőszertakarékosak és brutkó elementál.de pl.shotit sose használtam...kicsi sebzés aránylag,de azt is csak közvetlen közelre adja le,elementálosan gyengék.sniper meg azért nem kell,mert egy full zoom-os revolver is üti mindenben,sőt elementállal sebzéssel nagyon...talán az új 500% critical-os jó...de az meg nem elementalos,úgyhogy...