Új hozzászólás Aktív témák

• BandiHUN

veterán

nna nekiestem egy kicsit,elvittem Lilith-et lvl14-ig...:Dviszont most csináltam meg a bányakulcsos küldit(egy földalatti bázist vagy miafenét kellett kipucolni,a végén egy nagy teremben volt egy elég zorall ipse...de nem birta sokáig a sniperemet :DDD no a kérdés erre vonatkozik:itt találtam egy kis kockarobotot,aki sebesült,szerezni kellene neki repair kitet...ez itt van valahol lent?átmásztam már az egészet...viszont furamód a kis jel a térképen őt magát mutatja,nem a repair kit helyét!előfordulhat olyan,hogy még túl kicsi vagyok esetleg ehhez a küldihez?eleve fura volt,hogy lent csupa 17-18as felszereléseket találtam,amikkel még most nem tudok mit kezdeni,mondjuk csodálkoztam is,elég nehéz ez a rész,de jöhetnek elő gondok,ha az ember alulfejlett?igaz a sniperem és a riflém elég jó,az átlagosabb ellenfeleket,amik emberiek,1 lövéses criticallal ölöm,még a sima lvl13-as fegyvereseket is,pedig van páncéljuk is...a skog-okból most futottam össze öreg nagy dögökkel,az nehezebb dió volt,de az átlagosokat azokból is meele-vel apritom.tehát nem jelentenek különösebb gondot...igaz jól is álltam neki,mert a bonehead-féle brancsra pl.már az autószerző küldi előtt jártam vagy 4szer tápolás céljából,nomeg végigkalandoztam az első kapus helyszint full vagy 3szor,majd gutaütést kaptam utána,amikor még a küldik miatt bónusz 2szer is vissza kellett menni :DDD szóval pár tipp ilyesmikben jöhet,érdemes-e tápolni,avagy a nagy küldiknél lehet ilyen felemás helyzet,mint a robottal a szint miatt...mit tegyen az ember,a cod-ok miatt megy a critical-osztás :DD

Új hozzászólás Aktív témák