Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Én alapjában véve szeretem az ellent úgy kinyírni, hogy lőtávjukon kívűl vagyok, így nálam a sniper a fő fegyver. Én a madárról nem is igazán tudzam, mikor választottam. Mesterlővész? Az leszek. A többieket meg se néztem...

De a madár fe sossz. Fedezékbe gugolva eldobok egyszerre 10-et, majd felállva becélzom a célpontot és rámennek. 48-as BadMutha Brute-ot félig szétkapják, kisebb ellenfeleket teljesen kicsinálják. 8-10 madárka már komoly erő, mégha buták is. Egyedül viszont nem sokat ér felső szinten. Megkockáztatom, hogy itt csak Lilith fázissétája és Roland gépágyúja használható. Persze egyik sem közelharcban.
Egy akármilyen BadMutha ellen semmivel sincs esély közelharci győzelemre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest