- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
A Babé termékekről [link]
Nem tudom, hogy fájdalmas-e. Azt tudom, hogy viszket, de nagyon. Egyszer volt övsömöröm. Emlékszem hasonlóan szenvedtem a viszketéssel, mint most Réka ezzel. Szóval nem fáj, de mégis fáj. Ha érted, mire gondolok.
A fürdővízbe tehetsz olajokat, de az ilyen érzékeny bőrűeknek inkább a gyors tusolást (max 10 perces) javasolják. Azért, hogy ne ázzon annyi ideig a vízben a bőr, mert az értékes faggyúanyagok kimosódnak. Tehát gyors tusolás vmi spéci szerrel, aztán testápolás, szintén spéc szerrel.
Szerintem, ha szivacsra ráteszed neki, ő is szeretni fogja a tusolást. Vagy ha tényleg nem megy, maradhattok a fürdésnél is, de akkor az is gyors legyen.
Köszönöm a mailt.
-
ladybug
őstag
Az arcára nem. Az éppolyan csúnya nyáron és télen is. Foltokban hámlik a bőr róla. Most kaptunk arra egy külön krémet. Nagyon zsíros, és nagyon kevés kell belőle. Már sokkal szebb neki 2 nap után, mint eddig bármelyik krémtől.
Most nem keresgélek krémeket, mert a doktornővel abban egyeztünk meg, hogy ezeket kipróbáljuk, és dec. 10-én visszamegyünk kontrollra, és beszámolok a tapasztalatokról. A nincs javulás, keresünk másik krémet.
Nem használtam eddig csak ezeket a fürdőolajokat, de azt javasolta, hogy ne is vegyek most semmi mást, csak Babé szereket, vagy felírt gyógyszertári szereket. Hallgatok rá.
Mod: Hová valósi vagy egyébként?
-
ladybug
őstag
A szteroidos krémek nekünk is gyorsan hatottak, és hamar visszadolgozták a bőrbe a pöttyöket, viszont olyan csúnya fehér foltok maradtak vissza a bőrén, hogy nem akarom tovább használni.
Ez az Elidel nevű a szteroidosat váltja fel, de hasonló hatásfokkal bír. Az első pár nap jobban előhozhatja az ekcémát - és bizony elő is hozta -, de pár nap múlva elkezd javulni.
-
ladybug
őstag
Az emulziót a vízbe szoktam tenni. Balneum fürdőolajat is használtunk, az is nagyon jó. Mindkettőt patikában lehet kapni.
Viszont tegnap voltunk egy újabb bőrgyógyásznál, akivel nagyon meg voltam elégedve. A Babé tusfürdőt és testápolót ajánlotta. utánanéztem ekcémás fórumokon, és nagyon jó tapasztalatokat olvastam. Úgyhogy ki fogom ezt is próbálni. Igaz elég drága, de nekem mindent megér, hogy Réka bőre javulni kezdjen. 500 ml-s kiszerelésben van mindkettő, a tusfürdő 2500 ft, a testápoló 3600 ft. Ezeket tudom, hogy pikkelysömörre is jók.
Elidel nevű krémet kapott a szteroid helyett. Ez is nagyon drága krém, de ezt csak a súlyos esetekben kell alkalmazni.
Neked ez segítene?
-
ladybug
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple TV eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest