Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
piadex2
senior tag
Ja, amúgy belegondoltam, hogy lehet, hogy DVD-RAM-ot kellene használni???Mondjuk ahhoz olyan meghajtó kell... meghát a sebesség... meg a laptopban lévő adatok biztonsága, mert azért a bent lévő winyót nem szedném ki...
A pendrive viszont azért marhaság, mint rájöttem, mert tényleg lassú. A biztonság kedvéért megnéztem a sebességeket, és pl: egy datatraveller 7MB-tal olvasódik, és 3MB-talé íródik, ami nagyon nagyon messze van a winyótól.
Lehet, hogy tényleg a korábban elvetett notebook winyót fogom használni, mert az USB 2.0-ás legalább egy ATA60-s sebességét hozza... (míg a többi kb. amolyan PIO-sok, olyat meg már volt szerencsém használni és nem kívánom senkinek sem)
már csak az a kérdés, hogy lehet-e 10GB-os vagy 20GB-os notebook hdd-t kapni.
mindenkinek köszönöm a segítséget, végül az elvetett laptop ötlet bizonyul a legmegfontolandóbbak, bár az usb-k limitált mennyisége... meg az áramfelvétel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 12 128Gb Product Red-felujított-10 tok-5 fólia
- Szép Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Eladó Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Samsung A17 mobiltelefon
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4296,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs