- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
nyuszika0216 #127 üzenetére
ez jött ma:
"Sajnos eléggé ki van száradva ez a Carmona.
A törzsén látszik a locsolás hiánya.
Ha még van benne élet, akkor azt tanácsolom, hogy a törzsét és az ágakat is alaposan locsold be és húzz rá egy átlátszó nylon zacskót, mintha üvegházban lenne. Ez meglehetősen párásan tartja a növényt és arra ösztönzi, hogy kihajtson.
A nylont néha le kell róla venni, kiszellőztetni, aztán mehet vissza rá. Ezt kb. 1 hétig kell csinálni, ha akar, addig valami életjelt kell adnia.
Írd meg, hogy mi történt vele, légyszíves!
Sok sikert kívánok hozzá!"érdekes, hogy locsolás hiányára hivatkozik, mert én meg azt hittem, túl van öntözve.. de valóban száraz a kéreg, és akkor mégis csak jól tettem, hogy vizeítettem a kérgeit.
-
Integra
titán
válasz
nyuszika0216 #127 üzenetére
nem, nálam semmi ilyen nincsen szerencsére, nem így néz ki, de ettől még lehet valami betegség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Duotts C29 elektromos kerékpár
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest