- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya21
senior tag
válasz
fanni0917 #389 üzenetére
szia írtam a másik oldalon
de ilyen fám még sajnos nem volt csak tippelni tudtam
de bemásolom ide is
lehet akár attól is hogy kinőtte a földjét/tápanyag hiány vagy túl van öntözve vagy éppen kiszáradt
vagy nem tetszik neki a hely, vagy csak a helyváltás
én biztos kitenném szabadba árnyékosabb helyre ha már árnyékot írnemtom én ilyet találtam
Beltéri bonsaiként tartható, meleg- és fényigényes. Hazánkban a nyári időszakban félárnyékos helyen, kültéren is elhelyezhető. Vízigényes faj, talaját tartsuk mindig egyenletesen nedvesen. Metszését tavasztól- őszig végezhetjük, a hosszúra nyúlt hajtásokat két levélpárra vágjuk vissza. Drótozását is a tavaszi időszakban végezzük el, ügyelve arra, hogy ágai könnyen eltörhetnek. Kétévente a tavaszi időszakban célszerű átültetni AKADAMA vagy FRUX bonsai földbe. Tápanyag utánpótlását BIOGOLD-dal vagy OSMOCOTE-tal oldhatjuk meg.de az akadamát csak akkor kell komolyan venni ha szeretnél több 10 ezreket költeni a fáidra XD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- 4 db érhető el (130/131/132/133) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest