Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
markyy
újonc
szia
próbáltam lyukakat csinálni benne..annyira már talán nem is durva a penészedés. A mohát már régebben leszedtem róla pont amiatt, mert nem akartam, hogy pangjon benne a víz. Megpróbálom még jobban elnyújtani a locsolást és megvárom, hogy jobban kiszáradjon. Leveleit nem mondanám, hogy sárgulna, de peregnek mostanában de gondolom az ősz miatt is. A hullás mellett sok új levél és hajtás is jön. Várok egy kicsit és meglátom mi lesz. Ha nem változik cserélhetek most talajt? -
markyy
újonc
-
Zotya21
senior tag
új kiszemelt Teafa
azt írja lent a cédulán hogy 4 éves a korához képest vastag szára van és jól néz ki, és nem utolsó sorban nem egy 50 éves project

szóval rendeltem magot ebayről
persze lehet csak virágosan szép
Innét ha valakit érdekelne azt még nem tudom milyet küld vagy kikel e mert most rendeltem de 900ft elmegy szálítással együtt
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pedig az gyönyörű, aminek legalább 3 van. Ez most elkeserített kicsit, de azért örülök, hogy így is az enyém, remélem szép lesz