- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ueda
senior tag
Nemrég vettem Radeon 7750 kártyát. Per pillanat úgy néz ki, messze nem kiforrott szériáról (7xxx) van szó, mert nagyobbrészt hibásan számol nálam. Collatz Conjecture alatt más 7xxx (Pitcairn, Tahiti) kártyák is sok hibás feladatot adnak. Azért feltünő ez, mert az előző Geforce 9800 GT kártyával sosem volt hiba, bármit is számoltattam vele.
Viszont a számítási teljesítmény növekedés nagyobb mint amire számítottam. A specifikációk alapján 2,5x gyorsulást vártam ( 300 vs. 800 Gflops) , de a gyakorlatban 5x gyorsabb Collatz Conjecture alatt. Ami a 9800 GT alatt 4-5 óra volt, az HD 7750-el megvan 50 perc alatt.
Próbálkozok, már másodjára telepítek újra rendszert, most mini collatz-al tesztelek amit 6 perc alatt kiszámol. Most úgy tünik jó lesz, mert már van 2 feladat ami jó lett kapásból.
Ha valakinek van kedve és el tud igazodni a részletekben, annak belinkelem a Collatz alatti fiókomat : [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy ruhás topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest