- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: tpm.msc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ueda
senior tag
Nemrég vettem Radeon 7750 kártyát. Per pillanat úgy néz ki, messze nem kiforrott szériáról (7xxx) van szó, mert nagyobbrészt hibásan számol nálam. Collatz Conjecture alatt más 7xxx (Pitcairn, Tahiti) kártyák is sok hibás feladatot adnak. Azért feltünő ez, mert az előző Geforce 9800 GT kártyával sosem volt hiba, bármit is számoltattam vele.
Viszont a számítási teljesítmény növekedés nagyobb mint amire számítottam. A specifikációk alapján 2,5x gyorsulást vártam ( 300 vs. 800 Gflops) , de a gyakorlatban 5x gyorsabb Collatz Conjecture alatt. Ami a 9800 GT alatt 4-5 óra volt, az HD 7750-el megvan 50 perc alatt.
Próbálkozok, már másodjára telepítek újra rendszert, most mini collatz-al tesztelek amit 6 perc alatt kiszámol. Most úgy tünik jó lesz, mert már van 2 feladat ami jó lett kapásból.
Ha valakinek van kedve és el tud igazodni a részletekben, annak belinkelem a Collatz alatti fiókomat : [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged