- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shina
tag
Mindig fut a BOINC géped, vagy csak időszakosan? Amúgy érdekes, hogy bár sok projekt van engedélyezve számodra, leginkább csak néhányból kapsz melót, pedig tapasztalatból tudom a többi is oszt rendszeresen számítási csomagokat.
Gyorsan utána is olvastam a Science Unitednek (SU). Ez egy hasonló fiók menedzser mint a BAM! vagy a Gridrepublic (utóbbit én is sokáig használtam, de most már úgy néz ki nem nagyon tartják karban, így egyesével csatoltam fel a projekteket), azonban van két nagy különbség a SU és a többi közt:
* Sima projektek közti arányok helyett van valami saját algoritmusuk ami alapján döntenek hogy te mit futtass. Ebbe beleszámolják a kulcsszavas (tags) preferenciáidat , de neked ennél több beleszólási lehetőséged nincs.
* Nem a te nevedben hoznak létre fiókokat a projektekben hanem valami véletlenszerű felhasználó/jelszó kombót használnak így nem tudsz magad bejelentkezni később sem az egyes projektekbe és nem is tudod őket csatolni egyenként a BOINC klienshez, ha akarnád. Valószínűleg így a statiszkiai oldalakon sem tudod megnézni, hogy másokhoz képest mennyit és hogyan teljesítesz.Ahogy értem annyira felhasználóbarát akar lenni a SU, hogy lényegében majdnem minden kontrollt elvettek tőled. Szóval nem sokat tudsz tenni amíg ezt használold a BAM! vagy egyedi regisztrációk helyett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest