Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Sorra buknak el azóta is a csomagok, így nem sok értelme van futtatni, ugyanakkor a Science United-nek beragad az a dolog, hogy én CosmologyHome-ot akarok futtatni.
Miért nem ad más projektből számolnivalót, ha látszik, hogy ennyire nem megy a dolog?A csomagok nevei furák: camb_boinc2docker
A faq-ban ezt találtam, de nekem nem mond semmit.
What is boinc2docker?
This is the name for the software which allows us to run Docker containers with BOINC. It can be used to run any code, camb_boinc2docker being one of them. You can follow development of boinc2docker or use it with your own project here: https://github.com/marius311/boinc2docker.Most már nem elég a virtual box, még a Docker-t is telepítenem kellene?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 2700X 32GB DDR4 1TB SSD GTX 1080Ti 11GB CM Masterbox MB 600 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest