Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snooker
senior tag
Nektek az első autó is BMW volt?
-
Snooker
senior tag
válasz MPowerPH #15821 üzenetére
Azt mondta valamelyik politikus a parlament ülésén a gázolaj adó csökkentési javaslatra, hogy nincs rá szükség, mert így is van olyan környező ország, ahol drágább a gázolaj mint nálunk....ja csak ott a minimálbér nem 250 euró, hanem 1000-1500...ja, hogy nekik van pénzük tankolni...
-
Snooker
senior tag
-
Snooker
senior tag
Tegnap, életemben először, ültem BMW-be.. szerelmes lettem
-
Snooker
senior tag
Erről mit gondoltok?
-
Snooker
senior tag
E39 530d kb hány litert fogyaszt???
-
Snooker
senior tag
BMW X5 (E53) négy kipufogó véggel rendelkező autó 4,4-es motorral rendelkezik? Nincs írás a hátulján
-
Snooker
senior tag
Ha ez a tiéd gratulálok, ha nem, akkor is Ez gyönyörű!
[ Szerkesztve ]
-
Snooker
senior tag
-
Snooker
senior tag
Szerintetek melyik a megbízhatóbb konstrukció: E36 vagy E46 benzin motor esetén max 20i-ig ?
-
Snooker
senior tag
válasz MPowerPH #19832 üzenetére
Szerintem egy AMG-nél semmilyen autónak nincs jobb hangja.... ezzel nem azt mondom, hogy egy BMW-nek vagy bármilyen más autónak rossz lenne a hangja, de az AMG orgánumhoz egyik sem ér fel
szokeherceg, irigyellek, én csak láttam a CLA-t (egy 220 cdi-t (?) ), de az is lenyűgözött, szép autó lett. A 45 AMG V6-os, ugye ?
-
Snooker
senior tag
Mi cél szolgál a kipufogón az az "elválasztás" ?
Ohh, bocsi. 6. képen van amire gondolok, valamiért úgy nem tudtam linkelni...
[ Szerkesztve ]
-
Snooker
senior tag
Ez a Gran Lusso szerintetek gyártásba kerül?
Illetve van még egy BMW, azt is valami olasz céggel közösen fejlesztették (talán a Pininfarinával), 2 üléses Roadster..neve nem ugrik be, egy autósújságban olvastam róla.. kíváncsi vagyok azzal mivan, csak egyedi darab volt, vagy terveznek e belőle többet.. de majd idővel kiderül minden, bár elsőnek jó lenne tudni a nevét
-
Snooker
senior tag
válasz kiss.dani #20134 üzenetére
Szerintem vegyél egy 20d-t, fogyasztásban jobb lesz, ismerős kihozott belőle 4, valamennyi litert, bár lehet kicsit túlzott. Amit meg megspórolsz az üzemanyagon félreteszed szervízre, így ugyanott vagy mintha benzinessel járnál csak ott nem tudod a "maradék pénzt" félretenni szervízre.
[ Szerkesztve ]
-
-
Snooker
senior tag
Az az E60 aminek bal oldalt van egy darab kipufogója az milyen motor típussal rendelkezik ? Oválisnak tűnt, elég nagy kipufogó
-
Snooker
senior tag
........ az az m5....ajjjj
[ Szerkesztve ]
-
Snooker
senior tag
M3 nem lesz ? Origón azt írták, hogy ez az M4 az M3 utódja. "Ahogy a 4-es a 3-as kupé helyére lépett, úgy váltja le az M4-es az M3-ast" [link]
-
Snooker
senior tag
Ma láttam először új 6-os BMW-t. Hát szép darab Típust nem tudom milyen volt, le volt szedve hátulról a jelzés, de ahogy nézem most a képeket, csak 650i-nek van ilyen kipufogója . Amúgy Debrecenben láttam, német rendszámos volt (hátha van itt debreceni aki már látta )
-
-
Snooker
senior tag
válasz Gebriel #21077 üzenetére
Tehát teszem azt, egy autó értéke 1 000 000 Ft, a lízing ideje 12 hónap ami alatt havonta 60 000 Ft kell fizetni a lízinget szolgáltató banknak. Miután letelt az 1 év, a bank felé kifizetésre került 720 000 Ft, a maradék 280 000 ezret pedig még be kell fizetnie a lízinget igénybe vevő személynek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...