- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hellomi
tag
válasz
H.Ezredes #62762 üzenetére
Ertem abszolut amit mondasz, ne ertsd felre, nem ellened beszeltem, csak megleptek ezek a koltsegek, szerencsere nekem nem volt ilyenhez szerencsem, nem sok olyan autom volt, amire ilyen javitasi koltsegek jottek szoba szerencsere.
Ertheto vegulis ez is, ha valaki megcsinalja, csak nagyon durva, hogy kozel 2M rendberakni egy E61-et. Volt nekem is anno egy E61 525d-m, kozel 200k km-el adtam el, de nem volt semmi baja, talan a pillangoszelepekkel volt egyszer egy nagyobb javitasom, de mar nem igazan emlekszem, az sem volt 2-300nal tobb egyszerre.
Inkabb az a fura, hogy egyszerre kell ezt kiadni. Eddig nem volt karban tartva? Ha aprankent, par ev alatt jon ossze ennyi, az oke, mert akkor tudod, hogy folyamatosan karban tartod, hol vezerles, hol turbo, hol ez-az, de inkabb ugy tunik nekem, hogy egy leharcolt auto az, amin egyszerre ennyi mindent kell csinalni. Lehet, hogy nincs igazam, de en valahogy igy latom.Faternak eddig egy W211-es E220cdi-je volt, lassan 400k km van benne, evente 100-200nal tobbet nem kellett kolteni ra, egyszeruen nincs baja. Olajcsere 10-12k km-nel JO minosegu olajra lecserelve, fekek, futomu, lengescsillapitok idoben cserelve, motornak, valtonak, turbonak meg nem volt baja, 16 eves az auto, o tette bele a km 3/4-et, valami 80k korul vette.
Soha nem voltak ehhez hasonlo javitasi osszegek, pedig nem egy fapados darab, raadasul ugye az is legrugos hatul, mint minden kombi E osztaly, azok kb 5 eve voltak cserelve, 300k volt a ketto egyutt, uj alkatresszel, az volt a legdragabb javitasa valaha. De az se romlott el, csak mar idoszeru volt cserelni, ha nagyon sokat allt az auto(ertsd, 2-3hetet), leengedett a hatulja, inkabb kicserelte.
Ezert gondoltam, hogy egy utolso szerias E61-re csereljuk, keves km-el, lehetoleg valos 150k alatti futassal. Az 3-3.5 korul megall szerintem es remelhetoleg nem kell megint kolteni jo sokaig ra semmit.
Viszont lehet jobban jar, ha a Mercit megtartja, ha ezekre hasonloan nagy a rakoltes keveset futottnal is. Se rozsda, se mechanikai baja nincs, csak azert mar 400k-nal, hiaba szep allapotu, azert megiscsak 16 eves auto, amibe van par meter.
Nekem evente 40-50k belefut az autokba, G30 csereerett mar, 180 korul jarok vele, de perpill nem tudom mire csereljem le. Van mellette egy A3 1.6TDI, 2014-es, 150k korul jarok vele, most volt rajta nemreg full fek csere es szilentek, gombcsuklok, kormanyosszekotok csereje, munkadijjal egyutt nem volt 300k osszesen, gyari alkatresszel, es egyik se volt veszesen surgos, fel ev mulva is raert volna. Mivel ezek nekem penzt termelnek, rendesen karban tartom oket, gyari alkatresszel, idoben cserelve mindent, nem fordulhat elo, hogy valami lehal rajtuk es kiesnek 1-2 hetre, mert azzal bevetel esik ki, tehat emiatt gondolkozok igy veluk.
G30 20d helyett nem is tudom mit vegyek, FL-es G30 nem tud annyival tobbet, hogy megerje arra cserelni, 7-es nem johet szoba, annak a megjelenese mar "too much", uj E merci annyira nem gyerebe, A6 szinten tul technokrata, viszont kitudja mikor jon az uj 5er, nem tudok varni ra, ugyhogy ezzel bajban vagyok.BTW, nekem G30ra most volt nemreg komplett elso fektarcsa+betet csere, illetve hatul csak betet, cakk-pakk volt 200k kb, brembo alkatresszel. Szerintem nem veszes ar egyaltalan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Politika
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Medence topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest