- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
H.Ezredes
őstag
válasz
germinator66 #52948 üzenetére
Sajnos dehogynem... Ugyan az "szar" az N46 is.... Felülre raktak egy kis lemezt ami arra hivatott,hogy ne ugorjon át a vezérlés.... Valvetronic ugyan úgy szar hengerfejben a szelepvezetők kikopnak ugyan úgy vezérlés ugyan olyan fos.... Sajnos a vezérlése tényleg az egyik legpocsékabb ami van.... Igaz nem szakad de irdatlanul megnyúlik és mondom a lánc vezetők meg törnek szét darabokra.... Sok autót láttam és nem igaz,hogy csak problémásat de sokkal több N42 N46-ot láttam kulán mint M54-et sőt az N43 meg még ezeknél is szarabb ott tényleg csapágyasodnak sorra közvetlen befecskendezés miatta + azoknak a nyűge is megvan... Az viszont tény és igaz miután tisztességesen megcsináltunk egy N42-N46-os motort azok patikán jártak érezhetően visszajött az erejük a tulajok boldogok voltak és örültek.... ~150E Km-t kb nyugiba el lehet menni utána érdemes ismételten vezérlést cserélni stb... A valvetronic miatt sokkal sokkal nyűgösebb és érzékenyebb motorok mint egy "sima" vanos-os motor.... Én elhiszem,hogy valaki nem használja ki az erőt és a fenntarthatóság miatt neki jobb a 4 henger ezt én elhiszem de a nyers tények azt mutatják,hogy sokkal sokkal rosszabbak ezek a motorok rengeteg M54B25 vagy B30-at tudok mondani amiben 250-300E vagy több km van és nem eszi literszámra az olajat nincs ki keze lába... Sajnos ez egy N42-N46 esetében nem mondható el ekkora futásteljesítmény mellett. A motorok 95% ennyi után egy ipari rom vagy el se megy annyit... De ,hogy a vezérlés széthullik rajta minimum és a hengerfej szétkopik szelepszár szimeringek teljesen tönkremennek az biztos :/ M54 sokkal jobban bírja ezeket és rengetek motorba nem 300E Km van hanem 4-500.... Tartósságra inkább egy 25i az aranyközépút azt fenntartani nem drága viszont jól tud fogyasztani és önmagához képest tud menni is és biztosan állítom,hogy kevesebb probléma lesz vele mint egy N42 N46-al.... De igazából mindenre kell költeni olyan nincs amire nem csak van olyan amivel nehezebb belefutni egy ilyen motorjavításba....
-
chess001
aktív tag
válasz
germinator66 #52948 üzenetére
Szerintem: Akinek a fenntartása nem fér bele az ne vegyen BMW-t. Ha nem használod ki, akkor minek?! Egy Suzuki is elviszi egyik helyről a másikra. Pont az a BMW szedán ényege, hogy jó vezetni-ehhez kell a 6 hengeres erő-járás kultúra, fék, stb, meg nem szűkös 2 személyes...
Nem a 4 henger fikázása, a turbós 2.0-ás már erőben is rendben van, de azoknál ugye megint ott a bónusz szívás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Rap, Hip-hop 90'
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motoros topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Ülőgarnitúra 3-2
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest