Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hani
aktív tag
válasz
-= CsoCso =- #271 üzenetére
''A turing géptől meg nem tudom, mit kell annyira félni (valaki említette), szerintem teljesen érthető (nem pedig tanulható) anyagrész! POA-ból pl. úgy mentem át csont nélkül, hogy a turing részre 7-ből !9! pontot kaptam! ''
öö.. Turing asszem én is voltam. Most már lehet, hogy érteném, de nem volt kedvem újra megnézni, talán majd, egyszer. Mindeneseter POA-n nem ment annyira, arra a részre 0 pontot kaptam, a többire meg max., így meglett a 3-mas.
Szofttech I.-hez: nem is azoknak van a dolog, akik logikai alapon azonnal vágják többnyire... akad sok ''fontolva haladó'' emberke a tanulók közt is.
Mondjuk ez tipikusan az a tárgy volt, amit időhiány miatt nem látogattam, de utólag, vizsga után olvasgatva a jegyzetet tényleg sok dolog így van (volt már jó pár projektem, nagyjából tudom, hogyan kell szoftvert tervezni és implementálni), és lehet, hogy érzi az ember, de jó néha, ha más is mondja, hogy ez tényleg így van
Szerk: Mondjuk, a RUP-ot, meg a CASE-Tool-okat továbbra is szeretném elsajátítani, az viszont inkább SzT II.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- BestBuy topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Ingatlanos topic!
- Spórolós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- 170db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest