- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
q13579
senior tag
Tavaly én is oda jártam, de abbahagytam fél év után, mert eléggé mellényultam. Nem gondoltam volna hogy ennyire matekos. Egyébként sztem már ne nagyon kérdezgess ilyenekröl, mert muszály ott tanulnod
. Ha meg rosszat irnak csak el megy a kedved. Ha tényleg ezt akarod csinálni, akkor tanulj kökeményen és gyakorolj sokat, mert csak ugy tudod követni. Nagyon el lehet csuszni, ha nem készülsz fel normálisan. Nekem elment a kedvem az elsö zh-k eredményei után, láttam, hogy nem csak nekem, de a csoportom 60 %-a ugy járt mint én. Eszméletlen könnyen huznak. Plusz még egy jo tanács. Szedj le magadtol gyakorlásokat, elözö zh-kat amennyit csak tudsz, mert ök nem adnak semmit. Ez még problémám volt vele.
Ismerösöm BME-VIK-en nyomta ugyanugy, mint én. Mesélte hogy folyamatosan terhelés alatt vannak és sokkal könnyebbb igy a zh. Mi meg csak néztünk hogy mik vannak benne. Szoval gyakorolj és menni fog és sokkal többet csinálj mint amit tanulsz, mert nem adnak gyak anyagot sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest