- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
td
senior tag
''Plusz még egy jo tanács. Szedj le magadtol gyakorlásokat, elözö zh-kat amennyit csak tudsz, mert ök nem adnak semmit. Ez még problémám volt vele.
Ismerösöm BME-VIK-en nyomta ugyanugy, mint én. Mesélte hogy folyamatosan terhelés alatt vannak és sokkal könnyebbb igy a zh. Mi meg csak néztünk hogy mik vannak benne. Szoval gyakorolj és menni fog és sokkal többet csinálj mint amit tanulsz, mert nem adnak gyak anyagot sajnos.''
A BME-re én is ''gyanakodtam'', hogy ilyen, és az bizony sokkal jobb. Nem tudom, a BMF-en miért ilyenek... mert csak egy fősuli? Minden fősuli ilyen lenne? Engem mindenesetre nagyon zavart anno ez az általános léhaság, nagy kár, hogy nem hagytam ott akkor azt a szakot (és a sulit)! De a matekkal nem volt problémám, tettem rá nagy ívben (= nem gyakoroltam), és így voltam analból 3-as, a vizsga majdnem 4-es, DMAT megajánlott 4-es, valszám 4-es. Nem dicsekvésből mondom, csak érzékeltetésképpen.
Azzal a haveroddal mennyit beszéltetek amúgy a tárgyakról? Kíváncsi vagyok, ott milyen pl. a matek (vagy a többi), mennyiben más, több-e az elmélet stb. -
tildy
nagyúr
Villanytan nem nehéz, csak tényleg tanulni kell mint atom. De az első félév nem nehéz, mondhatni alap. Nekünk még Demeterné tartotta, ő rendesen leadta az anyagot.
Ami nekem nehéz volt infón: az oosfet (objektum orientált szoftver tervezés és fejlesztés ) m és az ehhez kapcsolodó tárgyak, pl. a rational rose-ta ami napig nem tudom hasznánli, és az UML-t sem szeretem...
Előbb rosszul írtam, szóval :''nálunk az ilyen elmehetett''
[Szerkesztve] -
Cav
tag
Jaja villany a halál. Én mindig is szerettem az elektomsságot, gimiben mindig spíler voltam belőle, és itt is látszólag egyszerű az anyag, könyv is van, de valahogy még is durva, engem is megvágtak, pedig odafiyeltem
. Előadásokon dugig volt az audmax mindig, pedig bármelyik másik előadáson ha félig volt, akkor már tömegnek számított...
Első éves voltam tavaly, 2.félévemet inkább passzívra kértem, és most a maradék tantárgyaimat felveszem amiből csúsztam sajnos.
Nem tudjátok nekem most mi lesz akkor a teendő a beiratkozást illetően?
-Neptunon felveszem azokat a tantárgyakat amik nem lettek meg, de amik megvannak azokat nem kell akkreditálni? Vagy hogy megy ez?
-Be kell mennem valamikor a regisztrációs héten beiratkozni személyesen?
-Van valami különeljárási díj?
-Indexet ők majd intézik, vagy ki kell kérnem, beírni a dolgaimat és leadni?
Szerk.: mondat vége lemaradt
[Szerkesztve] -
G1ant
csendes tag
Nem megy el a kedvem,csak tudni szeretném,hogy mire számítsak
Mikor lesznek az első zh-k?
Fél év után kevés kredited volt azért hagytad abba?
Nem adnak semmit pff,akkor nagyon értelmesek lehetnek
Oké,majd igyekszem sokat gyakorolni,meg minden
Kösz a tippet amúgy
Azér azt megmondhatod hány óra lesz 1 héten,nagyon kiváncsi vok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- ThinkPad T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest