- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Peter Kiss: Cockpit
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantomas
őstag
válasz
Mr. Proper #799 üzenetére
Áh, pont ez volt, amit az előadáson kihangsúlyoztak. Ki lehet hagyni, ill felmentést kérni, de akkor más tárgyat kell választani. Az a pár ''ingyen'' kredit, meg lehet, hogy jól jön, mikor valami éppen becsúszik.
Emitter, azt tudom, hogy BME-n C tanfolyás megy. Csak azért kérdezem, mert akkor úgy készülök rá. Technikumban tanultunk pár nyelvet, meg elötte középsuliban. Nem az elsajátítással lesz gond, hanem a szeretetével. A C-t, CPP-t utálom, szerintem egy gusztustalan nyelv. A JAVA-t még picit kedvelem, de inkább Pascal ill ASM párti vagyok.
[Szerkesztve] -
g@bo
nagyúr
válasz
Mr. Proper #781 üzenetére
Pappné Valériához menj, ő nagyon laza...
ma van a neptun day de hogy mennyire gyalázat.. -
td
senior tag
válasz
Mr. Proper #781 üzenetére
Én anno a Szeghegyinél voltam. Az egyik alkalommal csupa elmélet volt, a másik alkalommal meg csak számolás, köztük egy monstre feladattal (50%-nyi). Nem, nem vágott meg, csak javítani próbáltam, de úgy éreztem, hogy az a nő hangulattól függően osztályoz. Talán a Kőszeginé jobb választás.
-
oHm_7BDh
csendes tag
válasz
Mr. Proper #478 üzenetére
Köszönöm és igazad van.
-
oHm_7BDh
csendes tag
válasz
Mr. Proper #473 üzenetére
Mivel 120 pont a max. gondolom csak azt akarod hallani hogy milyen arha ügyes vagy.
Sziasztok!
Nem tudja vki mennyit kell tolni a sulinak egy félévre a költségtérítős történetnél?
Ki tudja a 2005-ös felvételi pontokat?
Előre is köszi -
td
senior tag
válasz
Mr. Proper #473 üzenetére
Én csak ...TAM.
119 szerintem bőven sok lesz, ennyi ponttal nem is fősulira kéne menni szvsz. A tananyag nem nehéz, sőt, inkább könnyű, bár nekünk még volt pár szemét tárgy (pl. ''műszaki kommunikáció'' álnév mögé bújtatott géprajz).
Az arcokról nem mondok inkább semmit. Voltam bent párszor nemrégiben, és hát mit ne mondjak... nem semmi társaság.
szerk: tisztelet persze a kivételnek, mert az mindig van
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PHP programozás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest