- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astor22
tag
Sziasztok, megérkezett tegnapi nap a samsung mx-t70, kipróbáltam, nagyon nagyon tetszik így elsőre, 50 ig lehet fel venni a hangerőt 35 nél már rezeg minden.... Érezni lehet hogy nincs olyan erősen túltolva a basszus mint bármelyik JBL en, de idővel lehet kötök rá egy aktív mélyet, főleg ha szabadba lesz használva. Bármelyik JBL-t veri ár érték arányban
-
Astor22
tag
válasz
ph_5.5 #13370 üzenetére
Nagyon örülök hogy be jön a cucc, biztos nagyon jól szól, nekem ez előtt csak jbl volt, abból is a partybox, 100-300-710, imádtam őket, szeretem nagyon a mélyet és a jbl termékek arra vannak kihegyezve... Remélem nem fogok csalódni a Samsungal, szinte biztos vagyok benne hogy a 710 ütősebb viszont ha nem jön be élek a 14 napos elállási jogommal.
-
Astor22
tag
válasz
Jarod1 #13362 üzenetére
Azta, akkor csak nem lehet annyira rossz, kedden érkezik várom nagyon már... A 710 ahogy megérkezett minden tökéletes volt de maxhoz közeli hangerőn pukant egy nagyot mindig és hang semmi viszont ugyan úgy ment a zene és a villogas.... Nem mindig produkálta valamikor 1,5 2 óra maxon hallgatás után sem jött élő, de hatalmasakat kattant. Egyébként álom az a hangfal nagyon nagy erő van benne, rezgett minden, de szabadtéren is gyilkos hangerő volt benne... Sajnálom
-
Astor22
tag
Sziasztok, lenne hozzátok egy kérdésem, csomagolás sérült termékek között lapoztam és találtam 120 ezer forintért egy Samsung Mx-t70 típusú hangfalat, előtte partybox 710 em volt csak sajnos meghibásodás után nem jött újabb készlet belőle és így a pénzem kaptam vissza. Szinte biztosra vehető számomra hogy a Samsung nem pipálja le a jbl 710 et de 120 ezer forint az nagyon baráti árnak tűnik, szerintetek vágjak bele, valaki halott már ilyet élőben? Olvastam sokat és a basszust kevésnek mondják hibába van 10" mélynyomó benne... Köszönöm a válszt ha lesz, kellemes ünnepeket
-
Astor22
tag
szinte gondoltam hogy a Samsung nincs kint sehol , holnap a mediamarktban megveszem a Samsungot és ha nem tetszik vissza viszem , és elhozom a JBL-t .
-
Astor22
tag
Sziasztok , Bluetooth-os hangfal vásárlás előtt állok , és két példány nagyon megfogta a fantáziám . Ezekről lenne szó Samsung MX-T70 másik JBL PB 310 . Esetleg valakinek tapasztalat hogy melyik szól jobban , vagy esetleg melyik éri meg jobban az árát ? Rólam annyi hogy kifejezetten imádom a mély hangokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest