- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erwinke
aktív tag
Sziasztok!
Apumnak kelle olyan bluetoothos hangszoro amibe CDt is lehet rakni.
Otlet? 40e kornyeke.
Koszonom
Tisztelettel Ervin -
Erwinke
aktív tag
Szia.
Megrendeltem a 2db hangszórót(GGMM-M4), ma jöttek meg. Viszont nagyon szenvedek velük. Bluethooton illetve AUXon gyönyörűen szólnak, de ugye úgy csak egyszerre egyet tudok használni.
Viszont ha wi-fi-t akarok ahhoz kell az app. Mindjárt itt elakadtam mivel a füzet azt irja, h töltsem le a GGMM-M series appot de ilyen nincs is az áruházban. Viszont a kereső a barátunk ugyebár találtam egy oldalt ahová fel van töltve(Kemény 2 csillagja van az 5ből, de meg is értem x D)
Elsősorban eldobálja a wifit hol az egyik hol a másik. Ha leteszem a telefonom és nem nyúlok hozzá mig elsötétedik akkor automatikusan megáll a zene is. Hátterben amúgy csinálhatok akármi mást simán szól tovább a zene, de ha lecsukódik egyből off. A zenetár katasztrofális, fel se ismeri az összeset ami van a telefonomon. Van amit elkezd játszani azt odébrak
V el sem inditja és odébb kell raknom, h játsza tovább a zenét. Meg ilyen hülyeségek.
Valószinű az appal lesz a gond, nem? Te mit használsz hozzá?
Köszi!
Ervin -
Erwinke
aktív tag
Üdv!
200 - 250€ ért még mindig a Harman Kardon go + play a legjobb választás? Nyáron olvastam aktivan a fórumot akkor, az volt agyon dicsérve. Vagy van azóta más alternativa?
Illetve ahogy nézem az árát most eléggé elszállt, 270€ körül van nálunk(Szlovákia). Amazonon is 240€.Köszi, szép napot!
Ervin -
Erwinke
aktív tag
Sziasztok.
Vennek valami bts hangszorot kb akkora meretut mint az srs xb 31 vagy jbl extreme, de akar lehet nagyobb is.
Lenyeg,h szepen szoljon nem fontos az extrem basszus(jbl extremet hallottam) szerintem kicsit sok es a dal tobbi reszletet nem is igazan lehetett hallani, bar kezhez nem kaptam,h EQt alligassak.
Jo volna tobb kategoriaban is best buy ar erteket ha volnatok szivesek.
1. 30e ft alatt
2. 30e - 60eft
3. 60e +
Ha van kinai(gearbestes v hasonlo) az is johet, nem odzkodom onnan rendelni.Koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Assetto Corsa EVO
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ashes of Creation (MMO)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- HP Elite Dragonfly G2 360 2in1 i5-1135G7 16GB 1000GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- Samsung ZFlip7 5G. 12/512 Black
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest