- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
stellaz #3782 üzenetére
Mert a bt hangszorot, ha akarom, belerakom a zsebembe es ha hetvegen az istenhatamogott az erdoben akarom hallgatni, zsebbe elviszem es vigan elvagyok, utana meg visszaviszem
Ugyanigy a merete, a kabelnelkulisege, a kompaktsaga plusz pont, nem szenvedsz vele hogy na akkor Jolikaig mar nem er el a kabel, Julcsikaek meg igen es megy a vita21.sz, na, tudom nem egy audiofil megoldas, de megiscssk el kene felejteni lassan a kabeles bizbaszokat
-
Kobe
veterán
nőnek lenne, ajándékba. Egy arany színű Xiaomi Redmi telefon + arany színű xiaomi piston mellé....iroodába. Értem én, hogy a tronsmart nagyobb meg kirándulósabb, de kb egy 2x3M es iroda beszólására kellene, semmi többre, ütve vágva sem lenne.
Illetve az sem hátrány, hogy a xiaomi szervíz az szükség esetén itt van 3 utcára tőlünk, tronsmarttal 0 tapasztalatom van ilyen téren.abban nem vagyok biztos az US verzió eustockon mit jelöl pontosan
-
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #749 üzenetére
a cylinder alakuból az idei, 2016-os darabra gondoltam az 5W-os tymphany hangszóróval, nem a tavalyira.
Így is esélyesebb a tégla ?
-
Kobe
veterán
Sziasztok
Irodaba, munka kozbeni kis spotifyos zenehallgatasra keresnek egy olcsobb bt hangszorot.
Xiaomi telom van, elso korben oket preferalnam. Melyik a jobb, a kis tegla alaku metal box nevre hallgato, vagy a cilinder formaju valtozat ? Arban max ilyen 35 usdt szannek ra
-
Kobe
veterán
Sziasztok
Xiaomi speaker vetelen torom a fejem de nem tudom hogy a teglat vagy a kerek valtozatot eri e meg jobban? Dizajnra jobban bejon a kerek, nem tudom a tegla mennyivel szolhat jobban....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 -40% Érintős "Kis Gamer" Ultrabook Snapdragon X Plus 16/1TB SSD QHD+
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Vojens Gamer Szék/ Gamer Asztal/ Perifériák
- Eladó Asus ROG Strix Oled gaming monitor
- SAMSUNG Gaming 360Hz OLED monitor 27", 2560x1440, LS27DG600SUXEN, 0.03ms, HDMI/DisplayPort/USB,Pivot
- Asus rog g751y elkelt
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest