Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thenameless
tag
Na meg jött a Leadzm nekem is!

Hát ezek a "intro/outro"dallamok tényleg rettenet hangosak, lámpaoltás után otthon biztos inkább bekapcsolva marad.
A hangját még szoknom kell, elsőre meggyőző, de a fejemben lévő tökéletestől még messze van. A mély kicsit nekem túl van tolva az énekhangot tompává teszi. Szívesen hasonlítanám össze mással is. Az viszont tény, hogy ennyire jó bt hangszoróm még nem volt! Az árát mindenképpen megéri! Az anyagminőség és az összeszerelés nagyon profi, az egész cucc minőséginek mondható teljesen.
12 mátyást bőven megér!
-
thenameless
tag
-
thenameless
tag
Semmi, már csak azt várom, hogy júni 15-én panaszt indíthassak... :/ most írtam a yunexpress-nek levelet, hátha tudnak valamit kezdeni a bajommal, mitől akadhatott el.
Megrendeltem most egy másikat yall_it nevű felhasználótól. Ha véletlen mindkettő összejönne végül, akkor beszer áron eladom majd. -
thenameless
tag
-
thenameless
tag
Mákostésztátok van a leadzm, soundcup stb cuccal, ugyan attól az eladótól (hi-etech) 05.05-ös rendeléssel még mindig várom....

-
thenameless
tag
THX!

Végül az alul felajánlott "hasonló termékek" közül ezt az eladót szimpatikusabbnak találtam, nagyobb store-t üzemeltet, kicsit jobb értékeléssel, azonos áron: [link]Rendeljkínait tesztjei engem általában meggyőznek, Blitzwolf BW-F3 is pont olyan volt nekem, mint a leírásban. Nagyon klassz, de egy kicsit több basszust! Ezért bízom ebben az Enusic/Leadzm/TTLife/EasyAcc Sundcup-ban. clavinetjunkie tesztje is szimpatikus volt. [link]
ugyanitt BW-F3 eladó PM

Új hozzászólás Aktív témák
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Fotók, videók mobillal
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest