- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
makardavid8 #1808 üzenetére
Az jó!
(Én is a Charge 2+ -t nézegettem, de a kettőt soha nem tudtam össze hasonlítani élőben, "csak" Oluv oldalán utólag.) -
glaci
őstag
válasz
makardavid8 #1806 üzenetére
Értem. Szóval akkor csak egy szerencsés belenyúlás volt. (Mondjuk én hasonló helyzetben meghallgattam és összehasonlítottam volna. (Most viszont már inkább ne tedd, nehogy megharagudjál magadra.) Egyébként jó cumó, úgyhogy tulajdonképpen nem nyultál bele rosszul.)
-
glaci
őstag
válasz
makardavid8 #1804 üzenetére
Örülök, hogy sikerült választani és, hogy meg vagy vele elégedve!
Jó zenéket hozzá!Meghallgattál többet is és úgy választottad vagy csak pont sikerült bele trafálni?
-
Dolphine
addikt
válasz
makardavid8 #1772 üzenetére
Ha maradsz a márkánál, akkor Flip3.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest