- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IG55
senior tag
válasz
Henker2 #1815 üzenetére
Egyáltalán nem értek az ilyesmihez, nem tudom, hogy más hasonló hangszórók hogyan szólnak.
Van egy halk hangerőn eléggé hallható alapzaja (ha közel hajol az ember). Ezt bluetooth és jack kábel kapcsolatnál is ugyanúgy hallottam.
Basszus számomra kielégítő, közép az hiányzik szerintem, magas van.
Rosszabbra számítottam.Nézd meg azt a videót, amit privátban említettem. Talán okosabb leszel.
Még egy negatívum:
Nincs töltőfej a csomagban, csak egy USB kábelt adnak, amit hogy milyen árramforrásba dugsz, már a te dolgod.
-
IG55
senior tag
válasz
Henker2 #1813 üzenetére
Proda PR-750
Semmilyen összehasonlítási alapom nincs, ezért teljesen szubjektív, amit írok:
Tetszik:
- minőségi hatása van
- oké a hangzása
- van benne rádióNem tetszik:
- ha módot váltok, állandóan leordítja a hajamat mikor bemondja, hogy éppen mit választottam. Ezt nem lehet sem hallkítani, sem kikapcsolni. Erre minden bekapcsolásnál is fel kell készülni.
- a rádió része meglehetősen fapados, annyit tud, hogy végigszkennelni az adókat, és elmenti őket sorban. Ezen a sorrenden változtatni nem lehet, és manuálisan sem lehet hozzáadni csatornát. Ha nem talált meg valamit, akkor kikeresem kézzel, és úgy hallgatom. Menteni nem tudom.
- a kis kijelző, a 3 db party led (vagy mi ez) nem kikapcsolható.
- a hozzá adott manuál nevetséges. Nagyon hülyén tartalmazza azt a minimális infót is.Bluetooth, jack kábel lejátszást próbáltam eddig, illetve a rádiót. A többi funkciót nem (lejátszás pendrive-ról és sd kártyáról). USB-n keresztül tölti a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egy óra, két rendszer
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tomato firmware
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest