- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- hcl: MS Office365 Linuxon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
IG55
senior tag
válasz
Henker2 #1815 üzenetére
Egyáltalán nem értek az ilyesmihez, nem tudom, hogy más hasonló hangszórók hogyan szólnak.
Van egy halk hangerőn eléggé hallható alapzaja (ha közel hajol az ember). Ezt bluetooth és jack kábel kapcsolatnál is ugyanúgy hallottam.
Basszus számomra kielégítő, közép az hiányzik szerintem, magas van.
Rosszabbra számítottam.Nézd meg azt a videót, amit privátban említettem. Talán okosabb leszel.
Még egy negatívum:
Nincs töltőfej a csomagban, csak egy USB kábelt adnak, amit hogy milyen árramforrásba dugsz, már a te dolgod.
-
IG55
senior tag
válasz
Henker2 #1813 üzenetére
Proda PR-750
Semmilyen összehasonlítási alapom nincs, ezért teljesen szubjektív, amit írok:
Tetszik:
- minőségi hatása van
- oké a hangzása
- van benne rádióNem tetszik:
- ha módot váltok, állandóan leordítja a hajamat mikor bemondja, hogy éppen mit választottam. Ezt nem lehet sem hallkítani, sem kikapcsolni. Erre minden bekapcsolásnál is fel kell készülni.
- a rádió része meglehetősen fapados, annyit tud, hogy végigszkennelni az adókat, és elmenti őket sorban. Ezen a sorrenden változtatni nem lehet, és manuálisan sem lehet hozzáadni csatornát. Ha nem talált meg valamit, akkor kikeresem kézzel, és úgy hallgatom. Menteni nem tudom.
- a kis kijelző, a 3 db party led (vagy mi ez) nem kikapcsolható.
- a hozzá adott manuál nevetséges. Nagyon hülyén tartalmazza azt a minimális infót is.Bluetooth, jack kábel lejátszást próbáltam eddig, illetve a rádiót. A többi funkciót nem (lejátszás pendrive-ról és sd kártyáról). USB-n keresztül tölti a telefont.
-
IG55
senior tag
Üdv!
Proda PR 308-ról vagy PR 750-ről mit lehet tudni, megérik az árukat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest