Hirdetés
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
stabilcsavo
üzenetére
"Egyébként megkérdeztem mégegyszer a supportot, hogy biztos kiszállitják-e ide."
Meglepő. Legfőképp mert a német oldalon kifejezetten azt írják, hogy a kupon is csak Németországban érvényes. Vagy ezt úgy értik, hogy csak a de.soundcore-on (és kb. bárhová szállítanak?)? Csak, akkor miért nem teszik ki az eu.soundcore-ra (is)? Érthetetlen.
Mondjuk a "shipping policy"-ban Magyarország is szerepel, szóval jók a esélyeid. -
hcol7
senior tag
válasz
stabilcsavo
üzenetére
az egeszet fizetted ki?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
stabilcsavo
üzenetére
Akkor jó eséllyel te leszel az első akinek ilyen hangszórója lesz itthon (de a fórumban biztos)
Majd várjuk a review-t. Tényleg van / volt másik Soundcore hangszóród, amihez tudod mérni? Vagy mi egyéb cuccod van, amihez tudod majd esetleg hasonlítani? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
stabilcsavo
üzenetére
" ... vettem egy early bird kupont a nemet oldalon ... "
Nem kért német telefonszámot, és a magyar cím miatt se "nyünnyögött" a rendszer?
... ill. már fizettél is?
Mert, ha ez mind "done", akkor szerintem küldik a cuccost.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest