- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz
szetcsuszott #9971 üzenetére
Motion+ még egyszer
Na, a tévével való összehangolásnál a halk hang fatal user error volt, sem az appban nem volt felvéve a hang, sem a UPC boxon, szóval én b.tam el, így már fasza
Az appban való felhangosítás a bluetooth redmi note4-el való használatának hangerejét is helyre tette. Magyarázat: nem vettem észre az appban a félköríven azt a b.zi kis hangszóró ikont, hogy lehet állítgatni ott is a hangerőt. ilyen a szelavi.
Az akksiról: első feltöltés után ugye ahogy írtam, kb közepes hangerőn ment bluetoothon 9,5 órát IsoTek cd-vel, aztán lehúzott még alacsony hangerőn 1,5 nyolc órás műszakot az irodában, bár itt jackkel volt csatlakoztatva. A konklúzió az, hogy viszonylag magas hangerőn is ki fog bírni egy komolyabb (8-10 órás) házi/kerti bulit szerintem, amíg mindenki rongyra vágja magát
#kmarci25 ja, apró lifehack, hogy a redmikkel ezt meg lehet csinálni, nem minden telefonnal működik, hogy bedugod a jacket, és utána a rádiót még ki lehet lőni bluetoothra. Én is azt hittem, hogy általános és hétköznapi dolog, de nem. Mondjuk mivel xiaomi, nem tudom eldönteni, hogy bug vagy feature
Én egy ezer éves régi fülesből levágott 10 cm-es jackdugós kábeldarabot használok hozzá. Kompakt.
-
kmarci25
veterán
válasz
szetcsuszott #9971 üzenetére
A saját appjában is próbáltad hangosítani BT módban? Nekem nincs gondom a hangerővel, általában 25% körül szól. Háttérrádiózáshoz használom, irodai munka, kb 1 méterre van tőlem, úgyhogy nem is kell nagy hangerő.
BTW: pont én is redmi note 4 telefonnal is használom, azon indítom a rádió appot, és lövöm ki BT-n a hangszóróra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyaralás topik
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest