- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz
szetcsuszott #9971 üzenetére
Motion+ még egyszer
Na, a tévével való összehangolásnál a halk hang fatal user error volt, sem az appban nem volt felvéve a hang, sem a UPC boxon, szóval én b.tam el, így már fasza
Az appban való felhangosítás a bluetooth redmi note4-el való használatának hangerejét is helyre tette. Magyarázat: nem vettem észre az appban a félköríven azt a b.zi kis hangszóró ikont, hogy lehet állítgatni ott is a hangerőt. ilyen a szelavi.
Az akksiról: első feltöltés után ugye ahogy írtam, kb közepes hangerőn ment bluetoothon 9,5 órát IsoTek cd-vel, aztán lehúzott még alacsony hangerőn 1,5 nyolc órás műszakot az irodában, bár itt jackkel volt csatlakoztatva. A konklúzió az, hogy viszonylag magas hangerőn is ki fog bírni egy komolyabb (8-10 órás) házi/kerti bulit szerintem, amíg mindenki rongyra vágja magát
#kmarci25 ja, apró lifehack, hogy a redmikkel ezt meg lehet csinálni, nem minden telefonnal működik, hogy bedugod a jacket, és utána a rádiót még ki lehet lőni bluetoothra. Én is azt hittem, hogy általános és hétköznapi dolog, de nem. Mondjuk mivel xiaomi, nem tudom eldönteni, hogy bug vagy feature
Én egy ezer éves régi fülesből levágott 10 cm-es jackdugós kábeldarabot használok hozzá. Kompakt.
-
kmarci25
veterán
válasz
szetcsuszott #9971 üzenetére
A saját appjában is próbáltad hangosítani BT módban? Nekem nincs gondom a hangerővel, általában 25% körül szól. Háttérrádiózáshoz használom, irodai munka, kb 1 méterre van tőlem, úgyhogy nem is kell nagy hangerő.
BTW: pont én is redmi note 4 telefonnal is használom, azon indítom a rádió appot, és lövöm ki BT-n a hangszóróra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xbox Ultimate előfizetések
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest