Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szetcsuszott

aktív tag

válasz szetcsuszott #9971 üzenetére

Motion+ még egyszer

Na, a tévével való összehangolásnál a halk hang fatal user error volt, sem az appban nem volt felvéve a hang, sem a UPC boxon, szóval én b.tam el, így már fasza :D Az appban való felhangosítás a bluetooth redmi note4-el való használatának hangerejét is helyre tette. Magyarázat: nem vettem észre az appban a félköríven azt a b.zi kis hangszóró ikont, hogy lehet állítgatni ott is a hangerőt. ilyen a szelavi. :D

Az akksiról: első feltöltés után ugye ahogy írtam, kb közepes hangerőn ment bluetoothon 9,5 órát IsoTek cd-vel, aztán lehúzott még alacsony hangerőn 1,5 nyolc órás műszakot az irodában, bár itt jackkel volt csatlakoztatva. A konklúzió az, hogy viszonylag magas hangerőn is ki fog bírni egy komolyabb (8-10 órás) házi/kerti bulit szerintem, amíg mindenki rongyra vágja magát :DD

#kmarci25 ja, apró lifehack, hogy a redmikkel ezt meg lehet csinálni, nem minden telefonnal működik, hogy bedugod a jacket, és utána a rádiót még ki lehet lőni bluetoothra. Én is azt hittem, hogy általános és hétköznapi dolog, de nem. Mondjuk mivel xiaomi, nem tudom eldönteni, hogy bug vagy feature :DDD Én egy ezer éves régi fülesből levágott 10 cm-es jackdugós kábeldarabot használok hozzá. Kompakt.

• kmarci25

veterán

válasz szetcsuszott #9971 üzenetére

A saját appjában is próbáltad hangosítani BT módban? Nekem nincs gondom a hangerővel, általában 25% körül szól. Háttérrádiózáshoz használom, irodai munka, kb 1 méterre van tőlem, úgyhogy nem is kell nagy hangerő.

BTW: pont én is redmi note 4 telefonnal is használom, azon indítom a rádió appot, és lövöm ki BT-n a hangszóróra.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés