- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz
szetcsuszott #9971 üzenetére
Motion+ még egyszer
Na, a tévével való összehangolásnál a halk hang fatal user error volt, sem az appban nem volt felvéve a hang, sem a UPC boxon, szóval én b.tam el, így már fasza
Az appban való felhangosítás a bluetooth redmi note4-el való használatának hangerejét is helyre tette. Magyarázat: nem vettem észre az appban a félköríven azt a b.zi kis hangszóró ikont, hogy lehet állítgatni ott is a hangerőt. ilyen a szelavi.
Az akksiról: első feltöltés után ugye ahogy írtam, kb közepes hangerőn ment bluetoothon 9,5 órát IsoTek cd-vel, aztán lehúzott még alacsony hangerőn 1,5 nyolc órás műszakot az irodában, bár itt jackkel volt csatlakoztatva. A konklúzió az, hogy viszonylag magas hangerőn is ki fog bírni egy komolyabb (8-10 órás) házi/kerti bulit szerintem, amíg mindenki rongyra vágja magát
#kmarci25 ja, apró lifehack, hogy a redmikkel ezt meg lehet csinálni, nem minden telefonnal működik, hogy bedugod a jacket, és utána a rádiót még ki lehet lőni bluetoothra. Én is azt hittem, hogy általános és hétköznapi dolog, de nem. Mondjuk mivel xiaomi, nem tudom eldönteni, hogy bug vagy feature
Én egy ezer éves régi fülesből levágott 10 cm-es jackdugós kábeldarabot használok hozzá. Kompakt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen videókártyát?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen házat vegyek?
- LEGO klub
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged