Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz szetcsuszott #9977 üzenetére

" ... az appban nem volt felvéve a hang ... "
    Az "app hang" azonos a készülék (telefon v. tablet) média hangerejével. Legalábbis nálam így működik. Ha rányomok arra a kis ⅓ körívre, akkor megjelenik a hangerőcsúszka (a rendszer szintű) és ha utóbbit állítom, akkor változik az előbbi és fordítva. Remélem érthető.
    A másik fele a sztorinak a bluetooth absolute volume (teljes nevén: disable bluetooth absolute volume), amit a Huawei és Xiaomi készülékei vagy kezelnek rendesen v. nem. Leginkább nem ... sajnos.
    Ennek az lenne a lényege, hogy - ha nincs bekapcsolva, akkor - az előbb említett média hangerő szinkronban van a bluetooth hangszóró hangerejével. Na, ez a "fícsör" szokott bekapcsolva lenni (legalábbis az én P10-emen hosszú évekig! nem működött rendesen, míg végre a 9-es droid-al rendbe tették) és az még a kisebbik baj, hogy alapból be van kapcsolva, a nagyobb gond, hogy kikapcsolhatatlan. Ez egy alap Android funkció, amit a Huawei-eknél több Emui verzión át, és több készüléken hibásan működött.
    Ezért szoktam - kissé gúnyosan - azt mondani, hogy a Xiaomi és Huawei készülékei nyomokban Android-ot is tartalmaznak.

(#9974) Acélfarkas
    "A besorolása szerint csak vízálló."
    Létezik porálló bt-s hangszóró is? Lehet butaságot fogok mondani / kérdezni, de ha egyszer "állja a vizet", akkor - nyilván nem extrém módon - de állja a port is. Vagyis, ha a nap végén az ember "megfürdeti" (→ vagyis kimossa a port), akkor szvsz. nagy gond nem lehet.

(#9978) kmarci25
    "Mióta itthon nincs normális rockrádió ... "
    Óó... én úgy átszoktam a netes rádiózásra, mint a sicc. Sokkal jobb, sokkal több adó, és - nem ritkán - sokkal jobb minőségben érhető el, mint a "hagyományos" rádió esetén.

(#9976) vicces
    "Rendeltem én is egy ilyen motion+-t. 69 euró." - az durva ár! De, úgy látom, csak Amazon Prime tagoknak van. Te, ilyen vagy? Mi ez, mibe "fáj"?

• kmarci25

veterán

válasz szetcsuszott #9977 üzenetére

Félreértettél (bár valóban félreérthetően fogalmaztam). Netrádiót hallgatok. Mióta itthon nincs normális rockrádió, kénytelen vagyok német adót hallgatni...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés