- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
szetcsuszott #9977 üzenetére
" ... az appban nem volt felvéve a hang ... "
Az "app hang" azonos a készülék (telefon v. tablet) média hangerejével. Legalábbis nálam így működik. Ha rányomok arra a kis ⅓ körívre, akkor megjelenik a hangerőcsúszka (a rendszer szintű) és ha utóbbit állítom, akkor változik az előbbi és fordítva. Remélem érthető.
A másik fele a sztorinak a bluetooth absolute volume (teljes nevén: disable bluetooth absolute volume), amit a Huawei és Xiaomi készülékei vagy kezelnek rendesen v. nem. Leginkább nem ... sajnos.
Ennek az lenne a lényege, hogy - ha nincs bekapcsolva, akkor - az előbb említett média hangerő szinkronban van a bluetooth hangszóró hangerejével. Na, ez a "fícsör" szokott bekapcsolva lenni (legalábbis az én P10-emen hosszú évekig! nem működött rendesen, míg végre a 9-es droid-al rendbe tették) és az még a kisebbik baj, hogy alapból be van kapcsolva, a nagyobb gond, hogy kikapcsolhatatlan. Ez egy alap Android funkció, amit a Huawei-eknél több Emui verzión át, és több készüléken hibásan működött.
Ezért szoktam - kissé gúnyosan - azt mondani, hogy a Xiaomi és Huawei készülékei nyomokban Android-ot is tartalmaznak.(#9974) Acélfarkas
"A besorolása szerint csak vízálló."
Létezik porálló bt-s hangszóró is? Lehet butaságot fogok mondani / kérdezni, de ha egyszer "állja a vizet", akkor - nyilván nem extrém módon - de állja a port is. Vagyis, ha a nap végén az ember "megfürdeti" (→ vagyis kimossa a port), akkor szvsz. nagy gond nem lehet.(#9978) kmarci25
"Mióta itthon nincs normális rockrádió ... "
Óó... én úgy átszoktam a netes rádiózásra, mint a sicc. Sokkal jobb, sokkal több adó, és - nem ritkán - sokkal jobb minőségben érhető el, mint a "hagyományos" rádió esetén.(#9976) vicces
"Rendeltem én is egy ilyen motion+-t. 69 euró." - az durva ár! De, úgy látom, csak Amazon Prime tagoknak van. Te, ilyen vagy? Mi ez, mibe "fáj"? -
kmarci25
veterán
válasz
szetcsuszott #9977 üzenetére
Félreértettél (bár valóban félreérthetően fogalmaztam). Netrádiót hallgatok. Mióta itthon nincs normális rockrádió, kénytelen vagyok német adót hallgatni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged