- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Banyasz papa: segitség kérés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Persze nem éneklős zenéket használtan, meg nem volt visszonyitási alap. Sajnos a hordozható hangszórók hangzása nagyon függ az elhelyezéstől. Igy azonos helyen kéne majd a docikkal összemérni.
IGen hát irtam is kéne bele több közép meg mély, EQualizert hiába váltod egyik se segit rajta. Ellie Goulding éneklős számát ráeresztettem rögtön elhasalt. Szóval kizárolag tuc tuc zenére elfogadható, de máshol sajnos nem igazán állja meg a helyét.
Úgy értettem nem rossz hogy sokkal rosszabbra számitottam.
Annyira nem volt rossz, mint amiket leirtak róla.Bár attól nem kéne, sajnos valóban nincs kiegyensúlyozva a hangja.
A Mély hangokat próbálja leadni, de ez oda vezet max a asztal remeg alatta.Összegezve 10/5 adok rá!
Az eddigi tronsmartok T6- Mega azokhoz képest azért sokkal jobb. De sajnos ugyan az a hiba mint a T6 esetében a mélyel próbálkozik, de a többi hang tartomány teljesen el van hanyagolva. Meg nagy hangerősen se torzit annyira, mint amennyire számitottam.
Persze a Dockint már megszoktam, Rock zenéknél is elég szépen megtartja a hang karakterét. Az énekek is jól kijönnek belőle a basszus mellett. És még kellőképen hangosan is, szóval a Dockin még mindig más liga mint a Tronsmart.
<Adamsky>
Én is néztem róla pár hónapja teardown videókat hogy jobban rálássak a felépitésére. Lehet azért rossz a hangja, mert a hangszórói silány minőségüek. Meg más felől talán nincs is behangolva, csak összehányták egy dobozba aztán piacra dobták és majd szól valahogy. Az biztos akkuból legalább nem sporoltak, de a másik negativum. Ez müvészet szét bontai és összerakni, javithatóság szempontjából biztos hogy nem vennék ilyet.
Igen én is nevettem kis hordó hangszórót tele hánytak passziv membránnal, why?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Goddess of Victory: Nikke
- E-roller topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Formula-1
- Medence topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest