- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
József720
csendes tag
válasz
<Adamsky> #9298 üzenetére
Sajnos nincsen olyan minőségi felvevőm amivel ezt kibírnám vitelezni. Hangerőre szerintem a jbl nyerne, de én még soha nem toltam fel maxra a Salt
Azért nem mert a hangerő nekem elég amit ad. A bútort és az ablakot félhangerőn vagy kicsivel fölötte simán zörgeti ha olyan a zene. Összességébe a partybox 300 teljesítményét hozza 80%-ba. Az aksi kiváló és olcsón cserélhető állítólag nagyobbra is. Különben se egy ligába tartoznak csak leírtam a véleményem. Inkább ár érték arányba verhetetlen a Sal. A Sal volt 30 ezer a jbl 120 volt fél éve kb. Ha valaki eljön valami jó kamerás felvevővel akkor csinálhatunk tesztet is Nagykőrösön
Talán lehet, hogy én jót fogtam ki és tényleg van szórás köztük ezt se vitatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Formula-1
- LEGO klub
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- 3D bérnyomtatás egyszerűen és korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest