- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: tpm.msc
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
<Adamsky> #8237 üzenetére
A B&O volt az igazán drága, mert autót is kellett hozzá venni.
Nem vagyok kisegítve a bármilyen sztereó cuccal, mert nem tudom hordozni. Mostanában rászoktam hogy teleengedem a kádat, befekszem és zenét hallgatok. Előtte ezt egy dash pro-val toltam, de így jobb a hangzás. A vifával az egész házat körbejárom, ahol éppen dolgom van ott hallgatom. Nem várok tőle többet mint amit ad, amit viszont ad, azt hozza tisztességesen. Hogy minek mi az ára, azt úgy szoktam magamnak megindokolni, hogy megnézem a kollégám életvitelét. Ő havi 30k-t költ cigarettára, én évi 300-at "felesleges" cuccokra. De tény hogy nem kenyérből lett lespórolva a hangszóró ára, megértem azt aki nem fizet ennyit egy ilyen cuccért, az én életemnek is volt olyan szakasza, amikor a hiteleim kifizetése után maradt 2.000 Ft-om egy hónapra kajára. Túl vagyok rajta, és megtanultam hogy a számomra kedves dolgokon nem spórolok, azt tapasztaltam, hogy az élet anyagi része nem ezeken áll vagy bukik másnál sem. -
ribarszki
őstag
válasz
<Adamsky> #8237 üzenetére
Van itthon Dali Concept 6 hangfalpárom gránittalpakon. Hivox tuninggal (belső vezetékek, váltók, kondik, csillapítás kicserélve) Ehhez NAD C325 stereo erősítő, és Hivox Dac, Hivox Jittercsökkentővel és Hivox hálózati szűrővel Nem felsőkategórás szett, de stereoban azért egy tisztességes belépő.
Mióta megvan a Vifa Oslom, egyszer sem kapcsoltam be ezt a szettet. Az Oslot bárhova vihetem, és tisztességes hangminőséget kapok.
Persze a Dalik jobban szólnak, de a Vifa már hozza azt a minőséget ami zenehallgatáshoz nekem elég.A Vifa hordozva (bárhol!) ad egy olyan szintet ami mellett nem érzek ingert az otthoni fix stereo rendszer hallgatásához...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Bestbuy játékok
- iPhone topik
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged