Hirdetés
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
válasz
<Adamsky> #8237 üzenetére
Van itthon Dali Concept 6 hangfalpárom gránittalpakon. Hivox tuninggal (belső vezetékek, váltók, kondik, csillapítás kicserélve) Ehhez NAD C325 stereo erősítő, és Hivox Dac, Hivox Jittercsökkentővel és Hivox hálózati szűrővel Nem felsőkategórás szett, de stereoban azért egy tisztességes belépő.
Mióta megvan a Vifa Oslom, egyszer sem kapcsoltam be ezt a szettet. Az Oslot bárhova vihetem, és tisztességes hangminőséget kapok.
Persze a Dalik jobban szólnak, de a Vifa már hozza azt a minőséget ami zenehallgatáshoz nekem elég.A Vifa hordozva (bárhol!) ad egy olyan szintet ami mellett nem érzek ingert az otthoni fix stereo rendszer hallgatásához...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest