Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sonar: Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Van itthon Dali Concept 6 hangfalpárom gránittalpakon. Hivox tuninggal (belső vezetékek, váltók, kondik, csillapítás kicserélve) Ehhez NAD C325 stereo erősítő, és Hivox Dac, Hivox Jittercsökkentővel és Hivox hálózati szűrővel Nem felsőkategórás szett, de stereoban azért egy tisztességes belépő.
Mióta megvan a Vifa Oslom, egyszer sem kapcsoltam be ezt a szettet. Az Oslot bárhova vihetem, és tisztességes hangminőséget kapok.
Persze a Dalik jobban szólnak, de a Vifa már hozza azt a minőséget ami zenehallgatáshoz nekem elég.A Vifa hordozva (bárhol!) ad egy olyan szintet ami mellett nem érzek ingert az otthoni fix stereo rendszer hallgatásához...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest