- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
<Adamsky> #8237 üzenetére
A B&O volt az igazán drága, mert autót is kellett hozzá venni.
Nem vagyok kisegítve a bármilyen sztereó cuccal, mert nem tudom hordozni. Mostanában rászoktam hogy teleengedem a kádat, befekszem és zenét hallgatok. Előtte ezt egy dash pro-val toltam, de így jobb a hangzás. A vifával az egész házat körbejárom, ahol éppen dolgom van ott hallgatom. Nem várok tőle többet mint amit ad, amit viszont ad, azt hozza tisztességesen. Hogy minek mi az ára, azt úgy szoktam magamnak megindokolni, hogy megnézem a kollégám életvitelét. Ő havi 30k-t költ cigarettára, én évi 300-at "felesleges" cuccokra. De tény hogy nem kenyérből lett lespórolva a hangszóró ára, megértem azt aki nem fizet ennyit egy ilyen cuccért, az én életemnek is volt olyan szakasza, amikor a hiteleim kifizetése után maradt 2.000 Ft-om egy hónapra kajára. Túl vagyok rajta, és megtanultam hogy a számomra kedves dolgokon nem spórolok, azt tapasztaltam, hogy az élet anyagi része nem ezeken áll vagy bukik másnál sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Windows 11
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Temu
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest