- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyuska111
tag
válasz
Mitya2010 #6993 üzenetére
40-60e ft kategóriában szerintem ezeket érdemes megnézni: Denon Envaya 250 és Marshall Stockwell 2. De az egyéni ízlésnek is nagy szerepe van, sokan ajánlják a Dockin D Fine-t, GGMM4-et, nekem speciel egyik hangja sem tetszik, de lehet h neked fog, hallgasd meg az összehasonlító oldalon őket. Meg a youtube-on a fő szakértő tesztjeit (linkekhez olvass vissza). Beszerzés: többnyire Amazon.de, ennél egyszerűbb nemigen lesz, kb. 3 nap alatt megjön, futár házhoz viszi. Hazai beszerzés többnyire felejtős, jóval drágább.
"Mivel a régi hifi tornyok, házimozi rendszerek jóformán kihaltak" - na, van itt még valami, ami érdekes lehet. Engem is érint, mivel porosodik nálam egy komolyabb Technics torony, hangfalak, erősítő, kb. 20 éves, de teljesen jó állapotban van. Nemrég olvastam, hogy a Blitzwolfnak (meg másoknak is) vannak olyan bluetooth-os cuccai, amivel ezek a régi hangfalak bt-os lejátszóvá alakíthatók. Itt vannak.
"Ezzel az eszközzel bármely jack, optikai, RCA bemenettel / kimenettel rendelkező eszközből Bluetooth-os lejátszót varázsolhatunk..." Ha jól értem, vagy aktív hangfal kell hozzá, vagy passzív hangfal erősítővel, régebbi eszközöknél ez utóbbi. Mivel ezek a régi hifi hangfalak (és erősítők) méretben, teljesítményben (elvileg) alázzák a bt-os hangszórókat, így jobb minőség kellene, hogy adódjon, de persze ez egyáltalán nem biztos, ha valaki használ ilyet, megírhatná a tapasztalatait.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Macska topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest