Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyuska111
tag
válasz
Mitya2010
üzenetére
40-60e ft kategóriában szerintem ezeket érdemes megnézni: Denon Envaya 250 és Marshall Stockwell 2. De az egyéni ízlésnek is nagy szerepe van, sokan ajánlják a Dockin D Fine-t, GGMM4-et, nekem speciel egyik hangja sem tetszik, de lehet h neked fog, hallgasd meg az összehasonlító oldalon őket. Meg a youtube-on a fő szakértő tesztjeit (linkekhez olvass vissza). Beszerzés: többnyire Amazon.de, ennél egyszerűbb nemigen lesz, kb. 3 nap alatt megjön, futár házhoz viszi. Hazai beszerzés többnyire felejtős, jóval drágább.
"Mivel a régi hifi tornyok, házimozi rendszerek jóformán kihaltak" - na, van itt még valami, ami érdekes lehet. Engem is érint, mivel porosodik nálam egy komolyabb Technics torony, hangfalak, erősítő, kb. 20 éves, de teljesen jó állapotban van. Nemrég olvastam, hogy a Blitzwolfnak (meg másoknak is) vannak olyan bluetooth-os cuccai, amivel ezek a régi hangfalak bt-os lejátszóvá alakíthatók. Itt vannak.
"Ezzel az eszközzel bármely jack, optikai, RCA bemenettel / kimenettel rendelkező eszközből Bluetooth-os lejátszót varázsolhatunk..." Ha jól értem, vagy aktív hangfal kell hozzá, vagy passzív hangfal erősítővel, régebbi eszközöknél ez utóbbi. Mivel ezek a régi hifi hangfalak (és erősítők) méretben, teljesítményben (elvileg) alázzák a bt-os hangszórókat, így jobb minőség kellene, hogy adódjon, de persze ez egyáltalán nem biztos, ha valaki használ ilyet, megírhatná a tapasztalatait.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Napelem
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- További aktív témák...
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- Eladó LG OLED G4 55'' (OLED55G48LW) 3 ÉV GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest