Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: száz pí
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabo91
aktív tag
válasz
Hauptmann
üzenetére
JKR vs Leadzm hát az én fülem nagyon nem áll rá a különbségekre

illetve kicsit olyan ez mintha két külön monitor színhűségét hasonlítanám képről... amin lejátszom az is más, torzít, nem fogom tudni hogy mit tud.ma ki tudtam próbálni egy JBL Go-t. (leharcolt maxon picit már torzít) nekem amire kell (teraszon zörögjön) arra bőven elég. JKR és Leadzm hangerőben több mint JBL Go? vele hasonlítani? JKR hangzásra szimpibb, kérdés hogy mennyire törékeny,ágyról ha leesik vajon kibírja e? Leadzm e terén masszívabbnak tűnik.
-
Krill77
őstag
válasz
Hauptmann
üzenetére
"De ha lehet hinni Oluvnak, akkor a DivoomVoombox 2-nek is elég fos, középkiemelt hangja van az SL-1000S-hez képest.Szerintem ezek után ki lehet jelenteni, hogy akinek a hangminőség fontosabb a hangerőnél, annak a 10-20 ezres kategóriában kb. egyedüli választása a JKR:"
Hogy ez mekkora hülyeség.

Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Társasjáték topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Assetto Corsa Rally
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- Yamaha R-N402D sztereó erősítő
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Apple MacBook Pro M2 12 C 16 GB/ 1 TB HUN 2023
- HP ProBook 440 G7, 14" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd
- Lenovo Thinkcentre M710s SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- Gombászkönyvek egyben
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő