- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabo91
aktív tag
válasz
Hauptmann #2339 üzenetére
JKR vs Leadzm hát az én fülem nagyon nem áll rá a különbségekre
illetve kicsit olyan ez mintha két külön monitor színhűségét hasonlítanám képről... amin lejátszom az is más, torzít, nem fogom tudni hogy mit tud.ma ki tudtam próbálni egy JBL Go-t. (leharcolt maxon picit már torzít) nekem amire kell (teraszon zörögjön) arra bőven elég. JKR és Leadzm hangerőben több mint JBL Go? vele hasonlítani? JKR hangzásra szimpibb, kérdés hogy mennyire törékeny,ágyról ha leesik vajon kibírja e? Leadzm e terén masszívabbnak tűnik.
-
Krill77
őstag
válasz
Hauptmann #2339 üzenetére
"De ha lehet hinni Oluvnak, akkor a DivoomVoombox 2-nek is elég fos, középkiemelt hangja van az SL-1000S-hez képest.Szerintem ezek után ki lehet jelenteni, hogy akinek a hangminőség fontosabb a hangerőnél, annak a 10-20 ezres kategóriában kb. egyedüli választása a JKR:"
Hogy ez mekkora hülyeség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Windows 10
- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Háztartási gépek
- ASUS routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest