Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabo91
aktív tag
-
gabo91
aktív tag
erről van tapasztalata valakinek? JBL flip klón kinézetre
-
gabo91
aktív tag
válasz
Hauptmann
üzenetére
JKR vs Leadzm hát az én fülem nagyon nem áll rá a különbségekre

illetve kicsit olyan ez mintha két külön monitor színhűségét hasonlítanám képről... amin lejátszom az is más, torzít, nem fogom tudni hogy mit tud.ma ki tudtam próbálni egy JBL Go-t. (leharcolt maxon picit már torzít) nekem amire kell (teraszon zörögjön) arra bőven elég. JKR és Leadzm hangerőben több mint JBL Go? vele hasonlítani? JKR hangzásra szimpibb, kérdés hogy mennyire törékeny,ágyról ha leesik vajon kibírja e? Leadzm e terén masszívabbnak tűnik.
-
gabo91
aktív tag
válasz
FingR86
üzenetére
Hát most én sem tudok dönteni... :/
holnapig alszom rá még. JKR 29cm problémásabb hurimpálni mint leadzm-et.
Nem kinti bulira kell, csak teraszra olvasás/tanulás közben ne a teló zörögjön. Szállítás időre mivel lehet kalkulálni? JKR-nél 1hetet ír (kétlem) leadzm 4-5 hét... -
gabo91
aktív tag
10k környékén keresnék ár/érték bajnok hangszórót.
JBL GO-t nézegettem, de itthon 10k kintről 8k viszont itt is írtátok többen hogy túl árazott szar.
Nyáron kint az udvaron/teraszon ne telefon zörögjön, erre kellene valami
LEADZM Missile no1 ezt néztem, olvastam hogy többen is rendeltétek illetve korábban más néven futott. illetve ezt néztem még. utóbbiról vélemény tapasztalat? árban fele a másiknak, illetve az akasztós kialakítás is pozitív számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 8GB
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027-ig!
- Alienware m15 R5 gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3070, karcmentes, 360Hz!
- Lenovo ThinkPad P15s Gen 1 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA Quadro P520
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest