Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: száz pí
Új hozzászólás Aktív témák
-
FingR86
őstag
azt tippelném, hogy a JKR-ben egy nagyobb esés után elengedne az akksi rögzítése.
láttam ilyen "repair" videót, amiben látszik, hogy egy full sima felületre van rá ragasztva a 2 cella.[link]a különbség a leadzm és a jkr között, hogy a jkr alacsony hangerőn brutális mélyet tud, a leadzm pedig kevesebb mellyel de nagyobb hangerővel bír. Egyik bentre másik pedig kinti használatra való inkabb. Mármint nekem ez szűrődött le pár napos használat után.
Amit még talán nem említettem eddig, a JKR elég keményen tud melegedni. Az érintő gombok környékén a burkolat rendesen átmelegszik egy kis döngetés után.
-
FingR86
őstag
a 2. linked az egy Blitzwolf F3 klónnak néz ki. 2*5W van megadva neki.
Nekem volt Blitzwolf F4, amire 2*10W volt írva és egy kalap sz*r volt véleményem szerint. Torz, puffogó mélyek jellemezték. Ebből kiindulva én inkább a LeadZM Missile No1-t ajánlanám neked, nekem is van itthon és nagyon jól szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Mini 6 64GB, Szép állapot,
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro / 16 GB RAM / 512 GB SSD Új topcase, 100% akku
- Yamaha R-N402D sztereó erősítő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest