Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- VHS digitalizálás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Ja igen, az enyelgéshez hozzá akartam fűzni, hogy ezt az idő majd eldönti. Ha valami szar, azt Bog megírja, megmondja, ő is össze rúgta már a port pár kínai céggel. Interjúkban is bátran feszeget kényes dolgokat, mer kérdezni, és mer nemet mondani, én nem hiszem, hogy ettől tartanunk kell.
Egyelőre az earfun nem tud hibázni, jó az app, jók a speakerek, és még a 6000 Ft-os fülesük is rohadt jól szól, jobban pl, mint egy 2-3x drágább másik füles. Én televásároltam a családot earfun fulesekkel. Amint a kapzsiság elkapja őket, és elkezdenek szart csinálni, vagy drágán adni a cuccaikat, kiderül minden.
Egyelőre marha jó az ár-érték arány náluk.
-
Cyborg
őstag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Nyilván nem volt ott Bog a találkozón, gondolom a csajok mesélték neki, és nem is hiszem, hogy Oluv ezekkel a csajokkal egyeztetett a fejlesztés során
Sose fogjuk megtudni, mi az igazság, de, ha választhatok, én is inkább Oluvnak, ha nem jött volna le az előző írásból. Hieteles ember, szembement nem egy gyártóval.
-
szebe
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Nekem abból a szempontból tetszik, hogy nem ilyen karabineres kis cucc mint a Clip mondjuk, de azért a Flipnél kisebb (tényleg mint egy 0,33-as üdítő). Valszeg pont a hasonlókat célozzák vele.
Dolgozói kedvezménnyel 40 európai pénz volt. Kicsivel többért van Flip, de tényleg nincs szükségem akkorára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Óvodások homokozója
- Napelem
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest