Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sonarr és Radarr
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
carl18 #18740 üzenetére
Ha volt neki Clip2 akkor a Charge már nagyon nem kompakt. A Motion PLus-ra is azt mondja, hogy már határ eset. Én pl. azt sem mondanám kompaktnak. Persze ez relatív, de aki elment a Clip méretosztályig, annak szerinem az a kompakt. Én a helyében már Motion PLus-t sem vennék, mert ugyan nem nagy, sőt, relatíve kicsi, de igazán kompaknak nem mondanám.
Flip6 az csak 18*7cm, a Motion PLus meg már ~1L tejesdoboz méretben és súlyban is.
Ha engem kérdezneén biztos nem vinnék hátizsákos túrázásra egy 1kg-os "téglát", arra a pár pillanatos zenehallgatásért, hiszen nem hiszem egy ilyen túra alkalmával az lenne a prioritás.
Flip6 meg csak fél kiló és méretben is kb egy telefon méretű henger.
SZVSZ
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad Intel I7 - 32GB DDR4 - SSD 1TB - NVidia 4GB DDR6 - 4K LCD - Carbon Fiber/Magnesium
- Metabo PowerMaxx 12V akkus gépek és szettek 2/2
- Metabo PowerMaxx 12V akkus gépek és szettek 1/2
- Eladó ZTE MC888A 5G + router LTE Sim kártyás
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS ULTRA 5 135U vPRO 12 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD 2028-ig Gar
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest