- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Gurulunk, WAZE?!
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #18099 üzenetére
Nyugi (mondom, miközben kezd nekem is tele ...).
Nézem a tracking-et, és: "Kérjük, adjon meg helyes címet a kézbesítéshez, különben a csomagot visszaküldhetjük a feladónak."
Most hívom őket ...... megtörtént: Sokan panaszkodnak a UPS-re, és most már értem, hogy miért.
Tegnap még ugye az volt: "A cég vagy címzett neve téves. Ez késlelteti a kézbesítést. Igyekszünk frissíteni az információt."
Miután beszéltem velük a státusz változott. Sajnos nem mentettem le, de valami olyasmi volt, hogy átütemezve.
Erre ma azt látom, amit fentebb írtam.
Tök normális hangnemben felhívom őket, és jelzem, hogy nem értem a dolgot. Erre azt a választ kaptam, hogy még nem futott át a rendszeren a tegnapi adategyeztetés, ami 2-3 munkanapot (!) vehet igénybe. Én már ezt is le..., de azt nem, hogy a végén még visszaküldik. Na, akkor tuti elszakadna bennem valami.
Próbáltam finoman jelezni, hogy sz@r a rendszerük. Nem feltétlen (csak) azért mert lassú, hanem mert zavaró / félreérthető tájékoztatást ad.
Erre ilyen emelkedett hangon, hogy értsem meg, ő csak azt tudja mondani, hogy ...
OK-OK, de akkor nem lesz visszaküldve a csomag, ugye? Nem.
Hát, kíváncsi leszek. A lényeg, hogy nekem ma tuti nem fog megérkezni. Nem vágok eret, de azért ez felettébb dühítő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- Lenovo Thinkpad P53 " Magyar bill "
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 1 Tiny barebone
- X1 Carbon 11th 14" 3K OLED i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 27% 14" FHD IPS i7-8665U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest