- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Seraph 16 #16864 üzenetére
"Kövezzetek meg, de ... "
Én biztos nem foglak. Ezt a Bose-t a JBL Xtreme 4, Marshall Middleton típusú hangszórókkal érdemes összemérni (és azokat a látottak / hallottak alapján el is veri). Persze lehetne hozni példát arra, hogy nálánál (jóval) nagyobb hangszórót is képes leiskolázni (bizonyos hangerőig), de egy jól hangolt, nagyobb, nehezebb, komolyabb cuccal azért nem tudja felvenni a versenyt.
Az ár meg hát olyan ... Bose-os (mondjuk az amazon-on épp van is rá egy komolyabb akció, így "csak" 336 Eur). Ezért viszont az ember kap is valamit: egy kicsi, de nagyon potens hangszórót, jó térérzettel, egyenletes hangzással.#16863 Peaceliker
" ... magasabb hangerőn mennyire fogy ki a mély. B2P ebben elvileg jobb."
Gyakorlatilag is, mert nagyobb teljesítményű, ill. nagyobb a kiemelés. Ez látszik Alan 100%-os tesztjét követő grafikonból is." ... nem az tetszik a legjobban ahogy szól." – hanem?
Egyébként mivel hallgattad meg a tesztet?" ... ahogy látom melyben tud lejjebb menni, másban nem jobb."
Ez majd elválik, bár a videójában hallottak alapján én megelőlegezem a minden téren jobb hangzást. Oluv eléggé oda szokott figyelni erre (szóval nem csak a sub-bass-t tolja meg)."Cserébe (szerintem) rondább és nehezebb ... "
Én egyiktől sem vagyok elalélva, ill. egyik design-ja sem lenne kizáró ok a választás esetén.
UBoom X: 400 mm × 151 mm × 217 mm, 4076g
B2P: 17.4 × 5.94 × 8.98 inches 8.38 lb, ami 441.96 × 150.87 × 228.09 mm, 3801g
... szóval ha lehet hinni az adatoknak, akkor nincs eget-rengető különbség."Csak annyi kell hogy hype meg jól nézzen ki, legyen vízálló ... "
Ne is mond! Tele a YT szemétre való tesztekkel. Itt van pl. ez a pojáca. És van (nem kevesen), akik adnak a véleményére, és már rendelik is a videójában szereplő cuccot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 100 millió dolláros bónuszokkal csábítja a Meta az OpenAI szakembereit
- iPad topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam Deck
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged