- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Napkollektor - csak úgy
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cibus
senior tag
válasz
carl18 #15570 üzenetére
Na ha már üzemidő! Ez is azért akkor egy plusz pont a blitzwolfnak (WA3 PRO 120W).
tesztvideó alapján: "ütős dizájn, páratlanul jó hangzás. a brutálisan nagy 16.000 MAh akkumulátora 50% hangerő kikapcsolt világítás ~15 óra, bekapcsolt világítással ~12 óra.
de valójában kis hangerőn ennek többszöröse is összejön és még 30% hangerőn is összejön kb. 30 óra és a 30% már bőven elég lehet a napi szintű használathoz is. van powerbank funkció is és tényleg működik, akkor is ha használatban van. persze a hangzás fontosabb és hangzás tekintetében kivételesen jól sikerült, tiszta hangzással, jó basszussal, jó magas hangokkal. extra: TWS, powerbank funkció, memóriakártya és pendrive használat, amelyek által önálló lejátszóként is használható. az üzemideje egészen jó a kapacitásához képest, még nagyon nagy hangerőn is sok-sok órát bírja egy feltöltéssel " -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #15570 üzenetére
"Szép dolog hogy ekkorát hazudnak." - ma már minden gyártó kamuzik. Hol kisebbet, hol nagyobbat. Én legutóbb a Zenfone 10-en akadtam ki, mert nagyon nem úgy néz ki, mint a stock fotókon (vagyis grafikákon).
A hangszóróknál maradva ...
Nem semmi, ami a Soundcore X600 körül megy. Vagy csak nekem tűnik úgy, minden, de minden reviewer (köztük olyanok is, akiknek úgy többé-kevésbé adtam eddig a szavára) Istenítik, miközben nem más, mint egy erősebb / hangosabb Motion+.
Már Alan is csinált ezzel kapcsolatban egy videót, mert ő sem értette, hogy egy ilyen átlagosnak mondható hangszórót, hogy az égbe tud mindenki Isteníteni?
Kicsit elkezdtem aggódni a márka miatt ... -
silver10
aktív tag
válasz
carl18 #15570 üzenetére
„Igen, talán Direkt hordozhatóság végett ilyen alacsony a súlya a Motion Boom Plusnak.
Bár méretileg már nem az a kategória amit egy hátizsákba belerakol."Valahogy így. Én úgy fogalmaznék, hogy nincs diszkrét hordozási lehetőség, tok, vagy hátizsák. Viszont a hordszíjjal elég egyszerű. Úgyis csak szabadtéri banzájkor viszem, (speciel én), annyi belefér olyankor. Üdüléskor, wellnessezéskor meg Motion+t a kis tokjában. Az nagyon kompakt, az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Pro 15" / i7 2.9GHz - 4 Mag / 16GB RAM / 512GB SSD / Radeon Pro 4GB
- MacSzerez.com - iPhone 13 Pro Max / 128GB / Asztro szürke / Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest