- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
aldebaran #13947 üzenetére
"A pl7 drágább ..." - most épp. → nézd meg pl. az árgrafikont az arukereson ...
Persze lehet ár alapján és tudás alapján is hasonlítani hangszórókat. Én inkább utóbbiból szoktam kiindulni, max. megállapítom, hogy az egyik annyival olcsóbb, hogy az nálam a másik irányba billenti a mérleget.
Én most szerintem a Sony-t venném** (Lamax-ot kerülném). Nem, nem hallottam élőben egyiket sem, de a Lamax az nekem túlságosan hasonlít egy másik márka - számomra (!) - termékére.**: vagy inkább egyiket se
hanem a felhasználási igényektől függően külföldről egy Soundcore Motion+ -t vagy Boom-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali PC , i7 12700e , RX 6700 XT 12GB , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest