Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
válasz
francz'70
üzenetére
Nem is tudom mindezekre mit mondjak, de itt már látványos a magadat felmentő és a hibákat másra hárító hosszas értekezésed...
Mint írtam, nem célom senkivel vitatkozni és mást megvédeni, tényekről, tapasztalatokról kell szólni, csak bizonyos dolgok azért mégis csak kézzelfoghatóak pro/kontra!
(Besenyő MMM István, azaz Besenyő Megmondom Mi hülyeség Mi nem az István szavával élve.)
S akkor a tények:
Azért arra emléxem mennyire ajnároztad azt a T.Grooveot, hogy már minden ismerősöd csak azt hajlandó hallgatni, így tulkép. a több fül többet hall alapon gondoltam anno, egy próbát megérhet, hogy nem 1 véleményre hagyatkozom vele (itt tévedtem), ha tényleg annyira jó.
Az meg teljesen irreleváns, hogy ki mit hallgat rajta, mert ha ma popot hallgat az ember, lehet hogy holnap már népzenét. Egy hangszóró meg ha tényleg jó, akkor az nem tesz ebben különbséget, mert akkor kvázi nem is jó hangszóró!
Azzal senki sem vádolt téged, hogy te volnál a hibás, mert ingyen kipróbálhatunk vmit. Inkább az ajnározás és másokkal szembeni intolerancia az ők cuccaik és tapasztalataik aláásása ügyén a nagy hiba!Nos aki ezt megérti, annak nem kell többet magyarázni azt hiszem.
Részemről ezt zártam volna a továbbiakra nézve.
Új hozzászólás Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kés topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pánik a memóriapiacon
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Besenyő MMM István, azaz Besenyő Megmondom Mi hülyeség Mi nem az István szavával élve.)