Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Aureal

őstag

válasz francz'70 #13879 üzenetére

Nem is tudom mindezekre mit mondjak, de itt már látványos a magadat felmentő és a hibákat másra hárító hosszas értekezésed... ;]

Mint írtam, nem célom senkivel vitatkozni és mást megvédeni, tényekről, tapasztalatokról kell szólni, csak bizonyos dolgok azért mégis csak kézzelfoghatóak pro/kontra! :K (Besenyő MMM István, azaz Besenyő Megmondom Mi hülyeség Mi nem az István szavával élve.) :DD

S akkor a tények:
    Azért arra emléxem mennyire ajnároztad azt a T.Grooveot, hogy már minden ismerősöd csak azt hajlandó hallgatni, így tulkép. a több fül többet hall alapon gondoltam anno, egy próbát megérhet, hogy nem 1 véleményre hagyatkozom vele (itt tévedtem), ha tényleg annyira jó.
    Az meg teljesen irreleváns, hogy ki mit hallgat rajta, mert ha ma popot hallgat az ember, lehet hogy holnap már népzenét. Egy hangszóró meg ha tényleg jó, akkor az nem tesz ebben különbséget, mert akkor kvázi nem is jó hangszóró!
    Azzal senki sem vádolt téged, hogy te volnál a hibás, mert ingyen kipróbálhatunk vmit. Inkább az ajnározás és másokkal szembeni intolerancia az ők cuccaik és tapasztalataik aláásása ügyén a nagy hiba!

Nos aki ezt megérti, annak nem kell többet magyarázni azt hiszem.
    Részemről ezt zártam volna a továbbiakra nézve. :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés