- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
válasz
francz'70 #13879 üzenetére
Nem is tudom mindezekre mit mondjak, de itt már látványos a magadat felmentő és a hibákat másra hárító hosszas értekezésed...
Mint írtam, nem célom senkivel vitatkozni és mást megvédeni, tényekről, tapasztalatokról kell szólni, csak bizonyos dolgok azért mégis csak kézzelfoghatóak pro/kontra!
(Besenyő MMM István, azaz Besenyő Megmondom Mi hülyeség Mi nem az István szavával élve.)
S akkor a tények:
Azért arra emléxem mennyire ajnároztad azt a T.Grooveot, hogy már minden ismerősöd csak azt hajlandó hallgatni, így tulkép. a több fül többet hall alapon gondoltam anno, egy próbát megérhet, hogy nem 1 véleményre hagyatkozom vele (itt tévedtem), ha tényleg annyira jó.
Az meg teljesen irreleváns, hogy ki mit hallgat rajta, mert ha ma popot hallgat az ember, lehet hogy holnap már népzenét. Egy hangszóró meg ha tényleg jó, akkor az nem tesz ebben különbséget, mert akkor kvázi nem is jó hangszóró!
Azzal senki sem vádolt téged, hogy te volnál a hibás, mert ingyen kipróbálhatunk vmit. Inkább az ajnározás és másokkal szembeni intolerancia az ők cuccaik és tapasztalataik aláásása ügyén a nagy hiba!Nos aki ezt megérti, annak nem kell többet magyarázni azt hiszem.
Részemről ezt zártam volna a továbbiakra nézve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Steam Deck
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hobby elektronika
- Mobil flották
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Második bétánál jár a One UI 8
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - 1 év garancia
- MSI RTX 4070 SUPER 12GB GAMING X SLIM WHITE - 20 hónap garancia
- GIGABYTE RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB - 20 hónap garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest