- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lauterbrunnen
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
válasz
carl18 #13359 üzenetére
Értem én... De értsd meg te is, hogy mikor nem süt rá a nap, akkor is ezt csinálja. A múltkoriban bent a házban is, mikor fűtés sem ment, az ablak meg északi úgyhogy sose süt be a nap rajta. Lehet, hogy magától a használattól melegszik túl benne valami. Passz, csak találgatok. De abban majdnem teljesen biztos vagyok (nyilván kizárni csak cserével lehetne, de szerintem felesleges), hogy hiába példálózol az akkisval meg a max 40 fokkal, itt nem az akkumulátor a probléma. A gyártó azért írja le, mert Amerikában berakják a macskát is fürdetés után száradni a mikróba, és utána a gyártó a hülye... Nagy valószínűséggel nem fog felrobbanni, kigyulladni egy Li akku csak mert valamivel 40 fok felett használod, persze előfordulhat és a gyártó így le is védte magát ezekre az esetekre. Nekem sem ez az első akkumulátoros cucc az életemben.
De mivel itt úgy néz ki, hogy nem fogunk előrébb jutni annál, hogy tegyem árnyékba, ezért hanyagoljuk is a témát. Béke.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Friss csúcsmodellt hozott az Ulefone
- Milyen SSD-t vegyek?
- Tölthető a Battlefield 6 nyílt bétája
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vírusirtó topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- További aktív témák...
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700K / 32GB DDR4 / RX 570 8GB / SSD + HDD
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I7-6700 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256GB SSD + 1500GB HDD
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080, 16gb RAM + GARANCIA
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest